Nekonečné léto v nové kolekci obuvi Högl

Nadcházející léto bude plné vzrušující a rozmanité módy! Rakouská značka Högl přichystala ve své nejnovější kolekci pro jaro a léto 2019 nepřeberné množství nových barev a vzorů, jež vzbuzují touhu po slunci, moři a písčité pláži. Obuv určená pro teplejší období roku vyniká moderním designem, kvalitním zpracováním a zajímavými barvami i nejrůznějšími ozdobnými detaily, které doplní vašemu šatníku notnou dávku stylu!

Únik k eleganci

Linii dominují jednoduché střihy, tlumené barvy, zvířecí motivy... A především ryzí elegance! Klíčovým modelem se staly lodičky s volnou patou, které můžete díky jejich pohodlnosti nosit bez problému každý den. Kromě oblíbených nízkých jehlových podpatků vám jistě padnou i ty širší, na nichž nebudete mít problém s rovnováhou. Asymetrické tvarování v kombinaci s jednoduchými ozdobnými sponami a přezkami vyzařují osobitý extravagantní styl.

Ve stylu La La Land

Inspirace hravými barvami kultovního muzikálu vytváří jedinečnou řadu vyzařující sebevědomí a radost. Balerínky, lehké sandály i pantofle rozsvítí váš outfit módní žlutou, fuchsiovou či šarlatovou barvou doplněnou jemnými ozdobnými detaily. Užijte si nezapomenutelný nádech romantiky na každém kroku! 

Sportovní uvolněnost

Moderní uvolněný životní styl je hlavní filozofií značky, jejíž designéři se i letos zaměřili na sportovní modely. Silnější dynamické podrážky, funkční materiály a pro Högl typický ženský nádech doplňuje pohodlné tenisky, sportovní baleríny i mokasíny v přírodních tlumených odstínech, klasické černé i metalických tónech.

Tropický ráj

Pokud milujete exotiku, jistě si zamilujete nejnovější obuv v květinových motivech, pestrých barvách a zvířecích vzorech, mezi nimiž budete mít na výběr mezi kůží hada, krokodýla nebo ještěrky. Pohodlné sportovní boty i sandály na vysokém podpatku vám budou na každém kroku připomínat středomořskou dovolenou.

Pro více informací naleznete na: www.hoegl.com

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru