Pizza jako z Neapole jedině díky pečicímu kamenu od Miele

Milujete pravou italskou pizzu, ale dovolená na jihu Evropy je zatím v nedohlednu? Žádný problém, díky unikátním vlastnostem pečicího kamene na pizzu Miele Gourmet dosáhnete stejně skvělých výsledků, jaké nabízejí tradiční kamenné pece. 

Pečicí kámen na pizzu Miele Gourmet je vyroben ze speciální keramiky, která se postará o rovnoměrně propečené a křupavé těsto. Velké póry optimálně pojmou vlhkost z těsta. A nemusí jít jen o ikonický italský pokrm – stejně dobře si totiž kámen povede také při přípravě chleba a housek nebo slaných koláčů. Kámen můžete využít i jako stylovou servírovací desku, která udrží teplo až 25 minut. Kvalitní glazura je zárukou mimořádně snadného čištění.

Pečicí kámen na pizzu od Miele je k dispozici spolu s praktickou dřevěnou lopatkou
na e-shopu firmy. 

Více informací zde.

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
54 x [12%]
Věrnost
44 x [9%]
Velkorysost
47 x [10%]
Laskavost
44 x [9%]
Spolehlivost
48 x [10%]
Zásadovost
47 x [10%]
Poctivost
46 x [10%]
Dostatek pozornosti
53 x [11%]
Sebedůvěra
43 x [9%]
Smysl pro humor
43 x [9%]

Celkem hlasovalo : 469

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru