Aromaterapeutická mýdla pro vláčnou a hebkou pokožku

Dopřejte namáhané pokožce svých rukou kvalitní čisticí péči, která ji nevysuší, ale naopak se postará o její zvláčnění a zanechá ji sametově hladkou. Upravené na pohled a hebké na dotek, tak by měly v ideálním případě vypadat ruce každého z nás. Jsou totiž naší vizitkou, které si každý všimne. Někdy ale není vůbec jednoduché udržovat pokožku svých rukou v té správné kondici a zimní měsíce jsou přesně tím obdobím. Právě v této době bychom proto měli volit přípravky na ruce, které jsou založeny na vysoce kvalitních ingrediencích a sofistikovaných recepturách.

HAND WASH Tasmanian Pepper, Tangerine, Chamomile

Jemný gel na mytí rukou je ideální pro pokožku, která se snadno podráždí nebo už je poškozená či vysušená.

Vedle toho, že se postará o jemné očištění a díky vysoce účinné směsi fytoaktivních látek má okamžité zklidňující účinky.

Mýdlo má nádhernou přírodní vůni a pH neutrální složení, založené na unikátních účincích těchto ingrediencí:

  • Kadidlový olej je staletími prověřená přísada s naprosto unikátními stahujícími účinky, která pomáhá udržovat pokožku v rovnováze a zároveň posiluje její přirozenou ochrannou bariéru. Navíc kůži rozjasňuje, sjednocuje její tón a posiluje ji.
  • Výtažky z aloe vera a deriváty kokosového oleje se postarají o okamžitou hydrataci, revitalizaci a rozjasnění kůže. Vedle toho jsou také silnými antioxidanty, které bojují s volnými radikály, a tím brání pokožce ve vysoušení.
  • Výtažek z listů tasmánského pepře pěstovaného v Austrálii obsahuje fytoaktivní látku zvanou polygodial, která má zcela ojedinělé zklidňující účinky, proto okamžitě mírní pocity podráždění, svědění a pálení.

HAND WASH Tasmanian Pepper, Tangerine, Chamomile, 500 ml za doporučenou cenu 769 Kč/29 EUR

Dostupné na www.douglas.cz

HAND WASH Cedarwood Atlas, Ylang Ylang, Tangerine

Šetrný gel jemně odstraňuje nečistoty i odumřelé kožní buňky a namáhanou pokožku rukou zanechává v rovnováze. Vedle toho má mýdlo úchvatnou relaxační vůni s levandulovým základem a příměsí ylang ylang, vanilky, mandarinky a šalvěje. Díky svému výjimečnému složení navíc pokožku hydratuje, revitalizuje, a ta zůstává na dotek jemná, vláčná a hladká. Za své účinky vděčí gelové mýdlo těmto unikátním ingrediencím:

  • Olej z cedrového dřeva pomáhá zbavit pokožku nečistot, aniž by ji vysušil. Naopak ji zanechává vyváženou, chráněnou a zklidněnou. Krom toho je tato složka bohatá na vitamín E a s ním i na antioxidanty, díky čemuž posiluje přirozenou ochrannou bariéru pokožky.
  • Výtažky z černého pepře a pelargonie přirozeně odstraňují nečistoty i odumřelé kožní buňky a zároveň pomáhají udržovat pH pokožky v rovnováze.
  • Výtažky z aloe vera a deriváty kokosového oleje se postarají o okamžitou hydrataci, revitalizaci a rozjasnění kůže. Vedle toho jsou také silnými antioxidanty, které bojují s volnými radikály, a tím brání pokožce ve vysoušení.
  • Výtažky z levandule, šalvěje a cedrového dřeva mají relaxační a uvolňující účinky.

HAND WASH Cedarwood Atlas, Ylang Ylang, Tangerine, 500 ml za doporučenou cenu 769 Kč/29 EUR.

Dostupné na www.douglas.cz

Grown Alchemist & filosofie zdraví

Filosofie zdraví stojí u zrodu každého produktu Grown Alchemist. Složení všech přípravků je schváleno organizací Cosmos a certifikováno ACO. Nikdy naše produkty ani jejich přísady netestujeme na zvířatech a zásadně je ukládáme do ekologických obalů.

Více než deset let předtím, než bratři Keston a Jeremy uvedli značku Grown Alchemist na trh, cestovali po celém světě, hledali aktivní ingredience a také sbírali důležité technologické znalosti. Grown Alchemist se tak nyní může právem pochlubit týmem kosmetických chemiků, kteří sídlí v Londýně, Paříži či Austrálii a neúnavně se snaží vylepšovat své receptury.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru