Zázračná síla ovoce pro vaše tělo

Všichni víme, že ovoce je prospěšné, je plné vitamínů a důležitých látek a mělo by být každodenní součástí našeho jídelníčku. Blahodárné účinky má ale také na naši pleť. Výtažky z ovoce a ovocné složky mohou dodat pokožce výživu, hydrataci a ztracenou vitalitu. Navíc mají kosmetické produkty s ovocnou složkou krásnou vůni, která nás může nabudit i po psychické stránce. Vyberte si některý z kosmetických produktů, který v sobě ukrývá sílu ovoce a osvěžte svoji pokožku!

Čistící pleťový gel s kdoulí BIOTEN

  • pro normální a smíšenou pleť
  • se 100% přírodní kdoulí
  • dlouhotrvající péče

Bioten čisticí pleťový gel pro normální a smíšenou pleť s prebiotiky a 100% přírodní kdoulí. Účinně čistí nečistoty vaší pleti a dodá ji dlouhotrvající péči.

Cena: 99,90 Kč/200 ml

Skin Moisture hydratační gel-krém, šafrán

  • dlouhotrvající hydratace
  • 87 % ingrediencí přírodního původu
  • obohacený o 100% přírodní šafrán
  • pro ženy ve věku od 20-35 let
  • účinnost až 24 hodin

Bioten hydratační gel-krém Skin Moisture 24hodinový hydratační gel-krém obsahující 87 % ingrediencí přírodního původu nabízí vaší pleti účinnou, dlouhodobou hydrataci a zanechává ji vláčnou a hedvábně jemnou. Jeho inovativní gel-krémové složení, které pocítíte jako vodní spršku na své pleti, je obohaceno o 100% přírodní šafrán, který pomáhá chránit citlivou pokožku a poskytuje jí hladký a pružný vzhled.

Cena: 99,90 Kč/50 ml

Skin Moisture hydratační gel-krém, kdoule

Skin Moisture Moisturizing Gel Cream - Hydratační pleťový krém pro normální a smíšenou pleť

Lehká péče pro normální a smíšenou pleť v podobě gelového krému zajistí vaši pleti hydrataci, která trvá až 24 hodin. Vaše pleť bude rozjasněná a chráněná před každodenními nepříznivými vlivy. Krém obohacený o 100% přírodní kdouli zanechá pokožku vláčnou a jemnou bez mastného filmu.

Cena: 99,90 Kč / 50 ml

Pleťové sérum Vitamin C Astrid

  • pleť hydratuje, zanechává ji jasnější a zářivější
  • zlepšuje pevnost pleti
  • viditelně redukuje vrásky
  • zvyšuje rovnoměrný tón pleti
  • chrání pleť před předčasným stárnutím

Astrid pleťové sérum Vitamin C proti vráskám s obsahem vitaminu C, který je známý svými antioxidačními účinky na pleť, posiluje produkci kolagenu a zvyšuje rovnoměrný tón a jas pleti. Dále obsažený vitamin B3 pomáhá obnovovat povrch pleti, brání ztrátě vlhkosti a dehydrataci a pomáhá zlepšovat zářivost pleti. Pleťové sérum proti vráskám Vitamin C omlazuje a vyhlazuje pokožku, poskytuje přirozený prozářený a zdravý vzhled. Dopřejte své pleti dlouhotrvající péči proti vráskám od značky Astrid.

Cena: 189 Kč / 30 ml

Indulona Olivová

Hydratační ochranný krém je obohacený olivovým olejem, který chrání pokožku před vysoušením. Olivový olej je zdrojem vitamínů A a E, napomáhá obnově kožních buněk, zvyšuje elasticitu pokožky a tím zpomaluje proces stárnutí. Dermatologicky testováno.

Cena: 49,90 Kč/ 85ml

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
364 x [13%]
Aperol spritz
255 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
255 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
263 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2830

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru