Panzani rozšiřuje řadu omáček na těstoviny

Na spotřebitele čekají novinky z oblasti omáček Panzani, které rozšiřují současnou řadu rajčatových omáček. Milovníci hub jistě ocení Houbovou omáčku, připravenou ze žampionů a hříbků, pečlivě vybraných a uvařených v rajčatové omáčce. Další novinkou je omáčka Lilek & Ricotta a trojici novinek doplňuje varianta Cuketa & kozí sýr. I tyto dvě omáčky mají rajčatový základ, doplněný o grilovaný lilek či cuketu a další kvalitní ingredience dle konkrétní varianty.

„Úspěch našich rajčatových omáček je založen na tom, že k výrobě jsou použita rajčata z italských polí, nikoliv ze skleníku. Rajčata dozrávající přímo na italském slunci získávají svou jedinečnou chuť a aroma, které jsou nenahraditelné. Díky následnému rychlému zpracování – do 48 hodin od sklizně – si tyto vlastnosti uchovávají i nadále. Navíc další zeleninu, kterou v omáčkách využíváme, zpracováváme metodou mražení, nikoliv sušení, ta je pak křupavá a jídlu dodává chuťovou i vizuální svěžest,“ vysvětluje Ivana Zajícová.

Podzim s F&F

Celebration BOX

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
156 x [10%]
Hospoda/hostinec
144 x [9%]
Pivnice
160 x [11%]
Vinárna
140 x [9%]
Kavárna
161 x [11%]
Čajovna
144 x [9%]
Bar
158 x [10%]
Bistro
152 x [10%]
Rychlé občerstvení
158 x [10%]
Cukrárna
143 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1516

Biorythme

PETER BENCE

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru