Segafredo Pronto nabízí novou prémiovou instantní kávu

Segafredo Zanetti CR přichází na český trh s novinkou Segafredo Pronto, instantní prémiovou kávou vyrobenou pomocí lyofilizace (sušení mrazem). Díky této metodě si káva zachovává svou barvu, chuť i silné aroma. Během výrobního procesu neztratí ani své cenné antioxidanty.

Rozpustná káva Segafredo Pronto je připravena ze směsi kávových zrn Arabica a Robusta, která jsou tmavě pražená. Její chuť je tak vyvážená a doplněná o příjemné aroma. „Po kávě Storia, která díky QR kódu na obalu umožňuje zákazníkům sledovat celý produkční řetězec, se jedná o další novinku letošního roku, která je něčím unikátní. V případě Pronta jde o skutečnost, že je to první retailová instantní káva v nabídce značky Segafredo na českém trhu. Naší firemní DNA je pravé italské espresso, ale rozhodli jsme se umožnit i milovníkům instantní kávy dopřát si jejich oblíbený šálek v nejvyšší možné kvalitě," říká Petra Knapová, Marketing Manager CZ&SK ze Segafredo Zanetti CR.

Segafredo Pronto je vyrobeno metodou lyofilizace neboli vymrazováním. Je to jeden z nejčastějších způsobů sušení. Konkrétně u kávy hovoříme o vymrazování ve vakuu, kdy si produkt v maximální míře uchová barvu, chuť i aroma. Je to ostatně patrné ihned po otevření, kdy vůně připomíná čerstvě namletou kávu. Důležité také je, že během procesu neztratí káva své cenné antioxidanty.

Káva Segafredo Pronto má certifikaci RFA (Rainforest Alliance), což v praxi znamená, že splňuje přísné enviromentální, ekonomické a sociální požadavky v zemích původu. Cílem RFA je ochrana životního prostředí a zachování práv všech pracovníků.

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
87 x [11%]
Věrnost
73 x [10%]
Velkorysost
75 x [10%]
Laskavost
71 x [9%]
Spolehlivost
75 x [10%]
Zásadovost
74 x [10%]
Poctivost
75 x [10%]
Dostatek pozornosti
89 x [12%]
Sebedůvěra
72 x [9%]
Smysl pro humor
70 x [9%]

Celkem hlasovalo : 761

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru