Je libo novou kabelku? Skvělé modely objevíte v kolekci Deichmann

Přemýšlíte nad novým kouskem? Objevte modely z aktuální kolekce Deichmann a udělejte si radost atraktivní kabelkou podle nejnovějších trendů.

I když je fajn mít svého favorita, byla by škoda nosit ten samý jeden model stále dokola. Navíc žádná kabelka není natolik univerzální, aby se hodila na úplně každou příležitost. I proto je lepší mít ve skříni vícero druhů. Jaká kabelka se nejvíc hodí do kanceláře, na volný čas, či na romantickou večeři?

Výběr vhodné kabelky do práce řeší ženy asi nejčastěji. Potřebují do ní ukrýt nejen mobil a peněženku, ale také dokumenty, nebo notebook. Nemluvě o kosmetické taštičce, klíčích, menší svačince a dalších desítkách věcí. Vhodné jsou prostorné členěné kabelky z pevného materiálu s delším uchem přes rameno. Co se týče barvy, nadčasovým černým modelem rozhodně nešlápnete vedle. Pokud ale nosíte do práce světlejší a barevnější outfity, slaďte je s kabelkou v módních béžových nebo jemných pastelových odstínech. Pokud vám to vaše profese dovolí, není od věci si pořídit ani stylový baťůžek, který odlehčí vašim zádům.

A co kabelka na volný čas? Tady hodně závisí na vašem stylu oblékání a na tom, kolik věcí s sebou v kabelce běžně nosíte. V kolekci Deichmann najdete jak ležérní a sportovnější kabelky, tak elegantní ženské modely v nejrůznějších barvách a provedení. Je len na vás, zda sáhnete po kompaktní crossbody, nebo spíš po klasickém modelu přes rameno. Top trendem jsou aktuálně malé kabelky s efektními vzory či prošíváním, a také vaky.

V šatníku by vám rozhodně nemělo chybět psaníčko. Ať už černé, světlé, nebo metalické. Využijete ho na nejrůznější společenské události od plesů po svatby, ale třeba i na romantickou večeři s partnerem.

 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
345 x [13%]
Aperol spritz
237 x [9%]
Cuba Libre
252 x [10%]
Piňa Colada
239 x [9%]
Daiquiri
242 x [9%]
Margarita
342 x [13%]
Cosmopolitan
257 x [10%]
Mai-Tai
222 x [8%]
Whiskey sour
236 x [9%]
Pisco sour
245 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2617

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru