Péče o pleť po třicítce

Pleť začíná po 25. věku života pomalu stárnout. Většinou nejsou vrásky ještě moc viditelné, a proto má spousta lidí tendenci, péči o sebe podceňovat. Pokud už jste ale překročili třicítku, je nejvyšší čas, začít se své pokožce opravdu věnovat. Vaše budoucí já vám při pohledu do zrcadla poděkuje. Základem je odličování, ochrana před slunečním zářením a každodenní rutina. Vybírejte kosmetiku obohacenou o kyselinu hyaluronovou a cenné rostlinné oleje. Nezapomínejte na oční okolí a ruce, na kterých se nedostatečná péče projevuje nejdříve. Vyzkoušejte některý z našich tipů a zatočte s prvními projevy stárnutí pleti.

Indulona olivová

Hydratační ochranný krém je obohacený olivovým olejem, který chrání pokožku před vysoušením. Olivový olej je zdrojem vitamínů A a E, napomáhá obnově kožních buněk, zvyšuje elasticitu pokožky a tím zpomaluje proces stárnutí.

Cena 49,90 Kč /85 ml

Bioten Hyaluronic Gold oční krém

  • 93% ingrediencí přírodního původu
  • s kyselinou hyaluronovou
  • bojuje proti stárnutí pleti
  • vyplňují viditelné vrásky

bioten Hyaluronic Gold vyplňující oční krém proti vráskám obsahuje 93% ingrediencí přírodního původu včetně tří typů kyseliny hyaluronové a mikroperel, které vyplňují pokožku. Účinně bojuje proti stárnutí pleti, přirozeně oživí její mladost. Golden Proteins pomáhají zvyšovat syntézu kyseliny hyaluronové, vyplňují viditelné vrásky a redukují se stárnutím spojené tmavé skvrny a nejednotný odstín pleti. Hyaluronic Gold vyplňující oční krém od značky bioten bojuje proti stárnutí pleti a pomáhá navracet její mladost.

Cena: 15 ml/ 199 Kč

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
368 x [13%]
Aperol spritz
258 x [9%]
Cuba Libre
270 x [9%]
Piňa Colada
258 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
360 x [13%]
Cosmopolitan
277 x [10%]
Mai-Tai
283 x [10%]
Whiskey sour
255 x [9%]
Pisco sour
266 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2855

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru