Síla bouřky v novém designu nožů VICTORINOX ALOX 2022

Švýcarská značka Victorinox si potrpí na originalitu, a proto každý rok představuje řadu kapesních nožů Alox v nové, limitované barvě. Ani rok 2022 není výjimkou. Již 8. edice je tentokrát dostupná ve velkolepém bouřkově šedém odstínu, který podtrhuje praktické funkce nástroje a symbolizuje zralost, spolehlivost a ochranu.

Díky estetickému a vysoce odolnému povrchu jsou švýcarské armádní nože Alox velmi výjimečným, funkčním a ikonickým společníkem. Střenka každého nože je vyrobena z hliníku a eloxována procesem Eloxal, jenž vytváří tvrdou ochrannou vrstvu odolnou proti poškození a korozi. Nože kromě absolutní nezničitelnosti získávají také stylový a vizuálně atraktivní design, který si zamiluje každý sběratel i fanoušek značky.  

Limitovaná edice nožů Alox se skládá ze tří modelů. Nejmenší z nich, Classic SD Alox, disponuje délkou pouhých 58 milimetrů. Tento malý nožík, ideální jako společník pro každodenní použití, je vybaven čepelí, pilníkem na nehty, šroubovákem, nůžkami a kroužkem na klíče.

O něco větší model Pioneer X Alox je stvořen pro každého, kdo touží po nástroji, na který se může zcela spolehnout. Nůž s délkou 93 milimetrů obsahuje kromě čepele také výstružník, děrovačku, otvírák na konzervy (s malým šroubovákem), otvírák na lahve (se šroubovákem a odstraňovačem izolace z drátů), nůžky a kroužek na klíče.  

Posledním z trojice je model Hunter Pro Alox – elegantní a praktický kapesní nůž pro každého moderního muže. Je vybaven velkou čepelí, otvorem na šňůrku, přívěskem paracord a klipem pro pohodlné nošení.

www.ingazrosler.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
342 x [13%]
Aperol spritz
232 x [9%]
Cuba Libre
248 x [10%]
Piňa Colada
234 x [9%]
Daiquiri
236 x [9%]
Margarita
338 x [13%]
Cosmopolitan
252 x [10%]
Mai-Tai
217 x [8%]
Whiskey sour
231 x [9%]
Pisco sour
241 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2571

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru