Zakázkové rodinné krejčovství TESSUTO vás nikdy nezklame

Dokonalost krejčovského řemesla poznáte podle toho, že se střih oděvů zpracovává přímo podle typu postavy. Je to také jeden z hlavních indikátorů vysokého standardu pracovních postupů.

„Naším cílem je ušít Vám takové šaty, abyste se v nich nejen skvěle cítili, ale i správně reprezentovali sami sebe v módních barvách, materiálech a dress codu,“ říká Eliška Trnka, majitelka. Pokud se už ve svých starých šatech necítíte dobře a s novým rokem toužíte po změně, svěřte se do rukou kouzelnic rodinného krejčovství TESSUTO. Do vašeho života přinesou osobitý styl a nadšení.

Krejčovství TESSUTO si zakládá na profesionálním a velmi osobním přístupu ke svým zákazníkům. Pokaždé se budete v rukou odbornic z tohoto privátního krejčovství cítit maximálně příjemně. Ony totiž dobře vědí, že přátelská atmosféra je důležitá pro uvolnění a načerpání klidu, ve kterém si uvědomíte, po čem opravdu toužíte. Oděvy jsou v krejčovství šity vždy z těch nejkvalitnějších látek předních světových tkalcoven, a to jak strojově (made to measure), tak i ručně (bespoke). Tkalcovny jsou dámami vybírány nejen podle své široké nabídky látek, ale zejména podle historie a charakteru s jakým ke své práci přistupují. Materiály ve znamení „slow fashion“ TESSUTO nakupuje od tkalcoven s nejpřísnějšími ekologickými kritérii. Takovou je například rodinná italská firmy Albini vlastnící bavlníkové plantáže v Egyptě a na Barbadosu.

Krejčovství TESSUTO se po prosbách svých klientů soustřeďuje také na výrobu designových bytových doplňků, které pomohou obléct do nového kabátu i váš domov. Mezi služby krejčovství patří nejen šití originálních polštářků, přehozů či záclon a závěsů, ale i čalounický servis. Ze starého křesla nebo pohovky tak díky novému potahu a polstrování jednoduše vytvoříte zbrusu nový, moderní kousek, který znovu vdechne Vašemu prostoru jedinečnost.

V minulém roce krejčovství TESSUTO díky poptávce a důvěře svých stálých klientů rozšířilo svoje služby dokonce i o celkové doladění prostorů od návrhů až po realizaci. „Interiérový design mne vždy velmi přitahoval. Když jsem dostala nabídku od našeho klienta, pana Luboše Strejčka, obléknout do nového kabátu i jeho byt, neváhala jsem ani vteřinku a po měsíci práce jsme vytvořili jedinečnou esenci domova,“ říká Claudie Cattaneo, stylistka.

Pociťovat radost, když si obléknete krásné padnoucí oděvy, nebo když vcházíte do svých domovů, to je zhmotnění a výsledek důvěry, kterou klienti do krejčovství TESSUTO vkládají. A právě důvěra klientů je pro majitelku Elišku Trnku tím nejdůležitějším. Do dalšího roku si pak také přeje nadále zhmotňovat jejich představy o módě šité na míru. „Naší vizí je doprovázet životy našich klientů, ať už šijeme svatební šaty či oblek, nebo jen další pohodlný módní outfit do kanceláře a přetvářet v realitu jejich sny o novém, hezčím interiéru,“ dodává.

www.tessuto.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
351 x [13%]
Aperol spritz
243 x [9%]
Cuba Libre
257 x [10%]
Piňa Colada
243 x [9%]
Daiquiri
248 x [9%]
Margarita
347 x [13%]
Cosmopolitan
264 x [10%]
Mai-Tai
228 x [9%]
Whiskey sour
241 x [9%]
Pisco sour
251 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2673

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru