Objevte krásu luxury modest fashion brandu TALABAYA COUTURE

Rafinovanost, ženskost, luxusní a kvalitní zpracování módních kolekcí, nadčasovost a všestrannost pro každý den, jak se cítit jako opravdová žena. To je móda českého ateliéru značky Talabaya, za níž stojí úspěšná návrhářka Mirka Talavašková. Svou inspiraci čerpá od nejrůznějších kultur po celém světě a především pak blízkého východu, z něhož se do jejích kolekcí promítá styl cudnosti, ale zároveň modest fashion elegance Paříže. U nás v české republice je to velmi netradiční a neokázalá móda, která již našla své věrné klientky.

Takzvaná „zahalená móda“ si v módním světě získává stále pevnější místo. Je elegantní, praktická, a i přes to, že nositelka ukrývá větší část svého těla pod látku, také neuvěřitelně ženská a pro muže velmi zábavná. Můžete se o tom přesvědčit prostřednictvím nové módní kolekce, kterou Mirka Talavašková představuje ve svém pražském ateliéru Talabaya v Haštalské ulici na Praze 1.

Dvanáct úchvatných modelů je postaveno na ženskosti – tedy tom, aby se každá žena cítila i vypadala fantasticky. K dispozici jsou oděvy pro různé příležitosti: večerní šaty v klasické černé barvě s designovými třásněmi, ale i typické kabátky Talabaya z českého brokátu od společnosti Hedva český brokát. Kromě moderních prvků naleznete v kolekci i krajku nebo hedvábí.

Nejnovější modely ateliéru Talabaya si můžete prohlédnout i objednat Mirky Talavaškové. Vše pro ženy, vše na míru, vše pro sebevědomí ženy.

TALABAYA STUDIO

www.talabaya.com

Haštalská 755/15

Praha 1

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
351 x [13%]
Aperol spritz
243 x [9%]
Cuba Libre
257 x [10%]
Piňa Colada
243 x [9%]
Daiquiri
248 x [9%]
Margarita
347 x [13%]
Cosmopolitan
264 x [10%]
Mai-Tai
228 x [9%]
Whiskey sour
241 x [9%]
Pisco sour
251 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2673

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru