SOUTĚŽ: Vyhrajte 1 ze 3 panenek L.O.L. Surprise!

L.O.L. Surprise! #Hairvibes Česatice

Pro malé parádnice, které mají rády módu a zbožňují vytváření různých účesů, jsou nové L.O.L. #Hairvibes Česatice jako stvořené. V balení těchto rozkošných panenek najdete nejméně 7 bláznivých paruk, přičemž alespoň 3 z nich mají opravdové česatelné vlásky. Díky tomu můžete panence na každý den přichystat jiný vzhled pro jakoukoliv příležitost. Pomocí dalších drobných překvapení, která odhalíte při rozbalování, lze navíc look upravovat podle vašich představ.

L.O.L. Surprise! Cestovatelky

L.O.L. Surprise! panenky milují nejen módu, ale také cestování. Rády objevují nová místa a nechávají se inspirovat tamní kulturou, módou i gastronomií. Při rozbalování narazíte na 8 překvapení, mezi kterými budou nejen módní doplňky, ale také různé nezbytnosti pro cestování. Každé balení obsahuje cestovní pas, tajnou zprávu a samolepky. Ale také samotná Cestovatelka ukrývá tajemství. Zkuste panenku ponořit do studené či teplé vody, nebo jí dejte napít a uvidíte, čím vás panenka překvapí. Skvělou vychytávkou je praktický stojánek, na který můžete nasadit kulatý obal v podobě Zeměkoule, vytvořit tak originální globus a vystavit v něm panenku. Každá je inspirována nějakou zemí a celkem můžete nasbírat 9 stylových panenek.

Soutěžní otázka:

Kolik druhů panenek můžete nasbírat v rámci série L.O.L. Surprise Cestovatelek?

1) 6

2) 8

3) 9

Nápovědu najdete také na webu: www.lolsurprise.cz

Odpovídat můžete do 28. února do 12.00 hodin.

Rozklikněte a odpovězte zde.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru