Pastelové barvy rozzáří blížící se jaro

Pastelové barvy oživí celí jaro. Pokud tedy přemýšlíte nad tím, že byste si nějaký světlý barevný kousek pořídili, nešlápnete ani letos rozhodně vedle. Jaké odstíny jsou nyní hitem?

Sezóně bezpochyby kralují tóny fialové. Osvěžte svůj jarní outfit stylovými kousky v něžné levandulové. Modrofialkový odstín s názvem Very Peri byl Institutem Pantone zvolený jako barva roku 2022. Pokud chcete kráčet s módními trendy, neměla by vám proto fialová v šatníku letos určitě chybět.

Kromě tónů rozkvetlých fialek je na výsluní také mátová a banánově žlutá. Rozzařte svůj look jarním kouskem ve svěžím zelenkavém nebo žlutém odstínu. Mátově zelená i banánově žlutá se perfektně hodí k neutrálním barvám, jako je bílá, smetanová či béžová. Mátová si rozumí také se zmiňovanou pastelově fialovou nebo pudrově růžovou. Stylově vypadá i v kombinaci s modrým denimem.

V jarních kolekcích najdete také oblečení ve světlemodré, tzv. „baby blue“ barvě. Spolu s pastelovými odstíny růžové a korálové patří už několikáté jaro na špici módních barev. Pokud se neumíte rozhodnout, na jakou pastelovou barvu vsadit, těmito odstíny rozhodně neprohloupíte. Oživte svůj šatník poutavými kousky v pastelových barvách!

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
364 x [13%]
Aperol spritz
255 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
256 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
263 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2831

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru