Aromaterapie přímo z Levandulového údolí

Levandule lékařská je tisíciletí považována za opravdový zázrak. Pokud je navíc v BIO kvalitě a s láskou opečovávaná jako ta v Levandulovém údolí v Chodouni, jejími blahodárnými účinky si můžete být jisti. BIO Levandule Chodouňská je přírodní antidepresivum i sladidlo, obsahuje vysokou dávku antioxidantů, antibiotik a antiseptik z čisté přírody. Napomáhá k posílení imunity nebo zlepšení přirozeného fungování nervového i trávicího systému. Využívá se při bolestech a problémech žaludku, při migrénách, úzkosti, nespavosti apod. Díky tomu, že byliny rostou na bývalých vápencových mořích, je BIO Levandule Chodouňská obohacena také o minerály. Podle prvních výsledků klinické studie se navíc ukazuje, že stresové prostředí se zimními mrazy a silným větrem, který vane v Levandulovém údolí po celý rok, napomáhá BIO Levanduli Chodouňské produkovat vysoce účinné biodynamické látky.

Esenciální olej z BIO Levandule Chodouňské

Pozitivní účinky modrého zlata z Levandulového údolí můžete vyzkoušet také v novince – Esenciálním oleji z BIO Levandule Chodouňské.

Produkt vznikl díky velké poptávce zákaznic, i když primárně jsou výrobky z BIO Levandule Chodouňské vzhledem k obsahu vzácných terpenů, léčivých flavonoidů i minerálů určeny pro vnitřní použití. Tento za studena lisovaný esenciální BIO levandulový olej je však dokonale předurčen pro přímou terapii přes tepny na předloktích a spáncích.

Užijte si jedinečné účinky esenciálního oleje přímo v Levandulovém údolí

Blahodárný pobyt v čistém přírodním aroma domečku v Levandulovém údolí přispívá ke zklidnění nervů, podporuje správnou funkci lymfatického i endokrinologického systému a povzbudí imunitu.

Po aplikaci BIO esenciálního oleje z Levandule Chodouňské na tepny a spánky můžete popíjet BIO levandulový čaj nebo BIO levandulovou harmonizovanou vodu a nerušeně relaxovat v pohodlných křesílkách. Vaším krevním řečištěm poputuje léčebná esence BIO Levandule Chodouňské. Mysl se zklidní, dýchací systém očistí.

Účinky aromaterapie lze umocnit také spojením s hydroterapií a koupelí nohou s hydrolátem z BIO Levandule Chodouňské.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
342 x [13%]
Aperol spritz
232 x [9%]
Cuba Libre
247 x [10%]
Piňa Colada
234 x [9%]
Daiquiri
236 x [9%]
Margarita
338 x [13%]
Cosmopolitan
252 x [10%]
Mai-Tai
217 x [8%]
Whiskey sour
231 x [9%]
Pisco sour
240 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2569

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru