Chunky tenisky doplní jakýkoliv sportovní i ležérní městský look

Letošní jarní trendy nahrávají pohodlné, a přitom stylové módě. A jinak tomu není ani ve světě obouvání. Jedním z top trendů, který se drží na výsluní už několik sezón a se kterým se setkáme v aktuálních kolekcích, jsou chunky tenisky. Trend světlé obuvi pokračuje i na jaře.

V nové kolekci Deichmann chunky tenisky nejčastěji objevují v neutrálních světlých barvách. Osvěžte tedy svůj jarní outfit extravagantním modelem ve smetanově bílé, krémové, béžové, šedé nebo růžovozlaté. Atraktivně vypadají také modely složené ze dvou neutrálních barev, které vám tak otevřou dveře k dalším módním kombinacím. Jaro sice přeje světlým barvám, v kolekci však najdete i několik klasických černých, nebo naopak barevných kousků. Je pouze na vás, pro které z nich se rozhodnete.

Chunky tenisky z kolekce Deichmann jsou nepřehlédnutelné a skvěle doplní jakýkoliv sportovní nebo ležérní městský look. Hodí se nejen k módním teplákovým soupravám a k džínům. Vsaďte na kontrast stylů a obujte je třeba k oblíbeným jarním šatům či k rozevláté midi sukni. Jakmile je jednou obujete, zjistíte, že jsou nesmírně pohodlné a už je nebudete chtít zout.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
347 x [13%]
Aperol spritz
240 x [9%]
Cuba Libre
254 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
245 x [9%]
Margarita
344 x [13%]
Cosmopolitan
261 x [10%]
Mai-Tai
225 x [9%]
Whiskey sour
238 x [9%]
Pisco sour
248 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2643

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru