Nahrávám...


Nové menu restauraci NOLA stojí za to!

V restauraci NOLA si můžete pochutnat na večerním menu, které je vlastně jednou delikatesou vedle druhé.  Je to takový svátek přichystaný  pro vaše chuťové pohárky. Ať už jste příznivci klasických českých jídel, nedáte dopustit na pořádný šťavnatý steak nebo si rádi dopřejete něco výjimečného, restaurace na pražské Pankráci pro vás bude tím správným místem. Kromě bohatého výběru jídel navíc jistě oceníte i nabídku lahodných domácích dezertů, kvalitní kávy Manuel Caffé či možnost ochutnat ty nejlepší koktejly a pečlivě vybrané rumy, whisky a giny z celého světa.

Nové večerní menu představuje variaci hamburgerů a steaků z toho nejkvalitnějšího hovězího a vepřového masa, lehčí pokrmy z drůbeže a čerstvých ryb i saláty a vegetariánská jídla, jež uspokojí každého milovníka zdravého životního stylu. K pití si můžete dopřát piva z malých pivovarů, český jablkovo-hruškový cider nebo třeba čerstvě namíchanou domácí limonádu. A nezapomeňte na dezert – s láskou dělaný cheescake nebo čokoládové brownies s ořechy a višňovým žahourem – díky kterému na návštěvu NOLY jen tak nezapomenete!

NOLA Restaurant & Cafe

Na Strži 1683/40

Praha 4 – Pankrác

www.nola.cz

CHOCOLAND

BLOG: PARAEVROPSKÁ CESTA
Půlstoletí na tomto světě si žádá, abychom opustili hluboce vyjeté koleje, některé zvyky, zřekli se povinností, které jsme na sebe ušili a jsou naším bičem... 
Jsem novinářka, sociálně-právní poradce, lektorka, psychoterapeutka, máma, kamarádka, ale do téhle chvíle rozhodně ne cestovatelka. Cestování vždy bylo bohužel na samém okraji mého žebříčku aktivit, bylo prostě zbytné. Přišel čas to změnit!
Rozhodla jsem se, že navštívím všechna hlavní města zemí, která leží v Evropě. Svůj tříletý projekt jsem nazvala PARAEVROPSKÁ CESTA a odstartovala jsem ho 21. 3. cestou do Vídně  Touto cestou chci poděkovat všem, kteří mne podporují!  

Víte kolik leží v Evropě zemí? 

Lenka Žáčková

HIMALYO
NÁŠ TIP

MIOMAT

8G PŘIJÍMAČKY.CZ

SLOVA SLAVNÝCH

„Čas je život. Nedá se vrátit ani nahradit. Marnit čas znamená marnit život. Ovládat svůj čas však znamená ovládat svůj život a plně ho využívat.“

Alan Lakein, americký spisovatel 

Anketa

JAKÉMU MASU DÁVÁTE PŘEDNOST?

Kuřecímu
75 x [13%]
Hovězímu
65 x [11%]
Vepřovému
48 x [8%]
Krůtímu
50 x [9%]
Jehněčímu
46 x [8%]
Sladkovodním rybám
57 x [10%]
Mořským rybám
62 x [11%]
Mořským plodům
59 x [10%]
Jinému druhu masa
54 x [9%]
Maso nejím
57 x [10%]

Celkem hlasovalo : 573

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
AKTUALITY
JDI nahoru