Vitamíny Bears with Benefits pro podporu imunity a krásné pleti zevnitř

Atraktivní „beautyfood“ v podobě gumových oblíbených medvídků pro vaši zdravou pleť, vlasy, tělo i charisma obsahuje komplexy vitamínů a efektivní kombinace látek s klinicky ověřenou účinností. Tato značka potravinových doplňků byla vyvinuta lékárníky s odborníky na potraviny a důkladně otestována. Medvídci jsou 100% čisté a přírodní. Protože vaše krása vychází z vašeho nitra a začíná s úsměvem na tváři nabízí řada Bears with Benefits  již 16 variant gumových medvídků, které jsou bez umělých přísad, konzervačních látek, emulgátorů a stabilizátorů. Jsou bez obsahu cukru, slazeny stévií  a jsou vhodné i pro vegany.

Novinkami jsou:

Bears with Benefits vitamíny s medem a zinkem pro podporu imunity

Obsahují koncentrovaný komplex vitaminu C, zinku a medu posilující organismus při nachlazení a virozách, které nás provází i v jarním období. Spolu s extraktem z černého bezu,  který hraje důležitou roli v lidovém léčitelství pro své protizánětlivé, antibakteriální a antivirové účinky, mírní kašel, bolesti v krku či rýmu. Zinek společně s vitaminem C výrazně zvyšují odolnost organismu a napomáhají dobrému fungování imunitního systému. Užívejte 2 medvídky denně.

Cena je 649 Kč.

Účinné složení:

  • vitamin C – působí jako silný antioxidant. Zajišťuje fungování imunitního a nervového systému, snižuje míru únavy a vyčerpání. Podporuje přirozenou obranyschopnost a odolnost organismu.
  • zinek – posiluje imunitní systém. Podporuje celistvost sliznic, a zabraňuje tak vstupu viru do organismu. Napomáhá ochraně buněk před oxidativním stresem.
  • extrakt z černého bezu – má protizánětlivé, antibakteriální a antivirové vlastnosti. Podporuje metabolismus a normální fungování kardiovaskulárního systému.
  • med – má příznivý vliv na imunitní systém, působí protizánětlivě a antibakteriálně.
  • 100% veganské | 100% cruelty-free | GMO free

Bears with Benefits vitamíny pro svěží a čistou pleť se zinkem

Gumoví medvídci pro svěží a čistou pleť se zinkem obsahují vysoce koncentrovaný komplex vitamínů zlepšující kondici pleti se sklonem k akné a dalším problémům. Konopný olej ální a zdravý stav pokožky. Medvídci neobsahují THC ani CBD a mají příjemnou pomerančovou chuť. Užívejte 1-2 medvídky denně. Cena je 649 Kč.
Účinné složení:

  • konopný olej – celkově podporuje zdraví pleti, zklidňuje podrážděnou a citlivou pokožku, napomáhá rychlejším hojení vyrážek. Udržuje v pleti optimální vlhkost, a tak vyhlazuje její vzhled.
  • vitamin C ‒ funguje jako antioxidant, je důležitý nejen pro regeneraci pokožky, ale i pro produkci kolagenu.
  • vitamin E – antioxidant rozpustný v tucích, který brání oxidaci tkání. Chrání kůži před oxidačním poškozením.
  • zinek – posiluje imunitní systém a urychluje hojení. Má čisticí a dezinfekční účinky, normalizuje vzhled pokožky.
  • 100% veganské | 100% cruelty-free | GMO free

Novinky i celou řadu Bears with Benefits zakoupíte na www.aurio.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
355 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
261 x [10%]
Piňa Colada
246 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
267 x [10%]
Mai-Tai
231 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
254 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2707

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru