Levandulové údolí ve spolupráci s Pivovarem Matuška pokřtí nové pivo

Dlouho a pečlivě jsme vše ladili, ale povedlo se! O víkendu 12. a 13. března od 10:00 do 17:00 hodin budete moci poprvé ochutnat poctivou řemeslnou levandulovou dvanáctku, která vznikla ve spolupráci s mistry sládky z vyhlášeného Pivovaru Matuška. Pivo je hořké tak akorát a skvěle jej doplňuje decentně nasládlá chuť BIO Levandule Chodouňské. Své příznivce si jistě najde mezi muži i ženami.

Zastavit se ale můžete i pro načerpání energie v čisté přírodě Levandulového údolí obklopeného brdskými lesy, Národním geoparkem Barrandien a ležícího v sousedství mnoha krásných hradů a zámků. Procházkou po jarní stezce mezi BIO levandulovými poli se zároveň dozvíte spoustu informací o jarních tradicích, zvycích a svátcích.

Kromě jiného můžete ochutnat i některou z dobrot nejen s BIO Levandulí Chodouňskou, ale také ze surovin pocházejících z volných chovů, farem, našich i okolních zahrad a sadů. V nové prostorné a dřevem vonící eko hale jsou připraveny tvůrčí dílny pro celou rodinu. Teplo zajistí praskající polínka v kamnech a pohled na BIO levandulová pole bude jistě vítaným únikem ze současného smutného světa, který nás momentálně obklopuje.

Další akce v březnu (vždy od 10:00 do 17:00 hodin)

  1. 3. 2022: Byliny a věda na talíři i v životě
  2. a 27. 3. 2022: Jarní probuzení a očista těla v Levandulovém údolí

Credit: Levandulové údolí

Více info na www.levanduloveudoli.cz.   

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
198 x [11%]
Aperol spritz
184 x [10%]
Cuba Libre
190 x [10%]
Piňa Colada
184 x [10%]
Daiquiri
185 x [10%]
Margarita
187 x [10%]
Cosmopolitan
201 x [11%]
Mai-Tai
166 x [9%]
Whiskey sour
184 x [10%]
Pisco sour
191 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1870

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru