Jak na dokonalou hygienu při úklidu? Zkuste podlahové sáčkové vysavače Miele

Sáčkové podlahové vysavače jsou stále velmi oblíbené, i když se ke slovu čím dál více dostávají akumulátorové tyčové nebo robotické vysavače. Na co bychom si měli dát při výběru přístroje zvláště pozor? Kromě kvalitních materiálů, dokonalého zpracování, účinného motoru nebo komfortního ovládání je to bezpochyby otázka hygieny. V případě vysavačů Miele si můžete být jisti, že budou splněny i ty nejpřísnější požadavky.

V čem spočívá perfektní hygiena sáčkových vysavačů Miele?

Důležitým prvkem je originální prachový sáček Miele HyClean, který je díky jemně odstupňovaným filtračním vrstvám neustále prodyšný i při zvyšujícím se zaplňování. Na nutnost výměny vás upozorní indikace na přístroji.

Novinkou jsou sáčky HyClean 3D Efficiency, nabízející nejvyšší účinnost i při vysávání na nejnižší stupeň výkonu díky povrchu s jemnou strukturou SoftStructure s minimálním odporem vzduchu. Při vysávání tak můžete šetřit elektrickou energii při zachování vysokého čisticího výkonu, na který jste zvyklí.

Samozřejmostí je rovněž bezprašná, hygienická výměna sáčku. Při otevření vysavače se otvor sáčku automaticky uzavře a spolehlivě zadrží všechen vysátý prach. Pevný materiál sáčku navíc zabraňuje jeho protržení, a to i v případě vysátí ostrých předmětů, jako jsou např. střepy. Jednou vysátý prach, jakkoli jemný, už tak zpátky ven neunikne.

Jaký filtr je nejvhodnější pro vaši domácnost?

Miele nabízí čtyři různé typy vzduchových filtrů. Filtr AirClean poskytuje efektivní filtrační účinek při běžných požadavcích, pro efektivní filtraci a obzvlášť čistý vzduch v místnosti dejte přednost originálnímu sáčku HyClean doplněnému o filtr AirClean Plus. Majitelům domácích mazlíčků doporučujeme filtr Active AirClean, který zaručuje výrazné snížení nepříjemných pachů(dle EN 60312-1).

Filtr HEPA AirClean filtruje dokonce i jemný prach a alergeny a je tedy ideální pro alergiky.

Úleva pro alergiky

Stále více lidí se potýká s nějakou formou alergie či intolerance. Alergici na prach by měli dát přednost přístrojům vyráběným filtrem HEPA. Některé podlahové vysavače Miele s filtrem HEPA AirClean alergikům doporučuje i společnost TÜV Nord. Vzhledem ke speciální těsnosti jejich konstrukce splňuje nejen vzduchový filtr, ale celý přístroj požadavky, které společnost TÜV Nord každoročně testuje. Filtrovaný vyfukovaný vzduch je dokonce čistší než okolní vzduch v místnosti. Bakterie, alergeny a výtrusy plísní zůstanou navíc bezpečně uzavřeny v sáčku vysavače.

Vynikající filtrační účinek filtru HEPA (dle EN 1822/2011) 13 byl potvrzen i zdravotnickou organizací „Allergy UK“ a systém byl certifikován jako vhodný pro alergiky. Pro své celkově velmi dobré vlastnosti související se zachycováním prachu získaly některé vysavače Miele pečeť kvality „Seal of Approval“.

Aktuální akce

K novému vysavači Miele Classic C1 nebo Complete C3 nyní získáte startovací balení 4 sáčků nebo XXL balení sáčků do vysavače Miele za zvýhodněnou cenu.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru