Kosmetika Natava myslí na přírodu od začátku do konce. Ekologické balení je samozřejmost

Produkty české značky Natava jsou šetrně vyráběny z těch nejkvalitnějších přírodních surovin, jako jsou např. za studena lisované oleje či oleje v BIO kvalitě, cenné extrakty z rostlin, esenciální oleje, přírodní barviva či sušené byliny. Výroba i následná expedice produktů značky probíhá s ohledem na naši planetu a velký důraz se klade na minimalizaci dopadů na životní prostředí. Natavu charakterizuje neustálé hledání udržitelných variant kosmetických produktů i nových postupů výroby, procesů dalšího zpracování i způsobu užívání.

Portfolio zahrnuje mj. produkty péče o vlasy (klasické i tuhé šampony a balzámy), o pleť (čisticí obličejová mýdla), pokožku (tuhá tělová másla a mýdla) nebo olejové koule pro aromaterapeutické koupele. Postupně budou přibývat další výrobky tak, aby měli zákazníci k dispozici ucelenou řadu nejen kosmetiky, ale i dalších produktů do domácnosti charakterizovaných úctou k přírodě, tradicím našich předků a eliminací odpadu z obalového materiálu.

Vše začíná již při výrobě

Jednotlivé produkty, ať už jde o mýdla, másla, deodoranty a další kosmetické produkty plné cenných přírodních složek, jsou vlévány do papírových tub nebo baleny do různých papírových sáčků a krabiček.

Materiálem se neplýtvá

Než vyrazí výrobky Natava k zákazníkovi, jsou pečlivě zabaleny – samozřejmě tak, aby nedocházelo k plýtvání obalovým materiálem. Vlastní drtička efektivně zpracovává karton, v němž přicházejí např. ingredience. Tím se nejen snižuje produkce odpadu, ale také spotřeba výplňových materiálů.

Eko páska na závěr…

Ekologické balení produktů Natava počítá i s těmi nejmenšími detaily, jako třeba lepicí páska. Její výrobce deklaruje, že 65 % pásky je vyrobeno z obnovitelných zdrojů. Přírodní kaučuk lepidla pochází z kaučukovníku brazilského (Hevea brasiliensis) a je extrahován způsobem, který umožňuje regeneraci rostliny. Nosič pásky je vyroben z celulózové pasty pocházející z lesů udržitelně spravovaných přímo našimi dodavateli. Vnitřní dutinka je vytvořena ze 100 % recyklovaného papíru a lepenky.

Náš tip:

Aromaterapeutické koule do koupele

Dopřejte si koupel oplývající uklidňující vůní, která zároveň poskytne vašemu tělu tu nejlepší přírodní péči. Stačí jen vložit jednu kouzelnou kouli Natava do vody a nechat se unést daleko od starostí všedních dní. Přírodní a BIO složky v olejových koulích Natava budou pro vaše tělo a mysl opravdovým požehnáním. Pokud patříte mezi milovníky přírody, jistě uvítáte, že obaly nové řady NATAVA jsou vyrobeny ze 100% recyklátu nebo jsou snadno recyklovatelné. K dostání jsou samostatně ve variantě Chrpa, Citronová tráva, Růže stolistá a Měsíček lékařský, nebo ve stylovém dárkovém balení.

Více informací najdete na www.natava.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru