Dobře padnoucí oblečení jako cesta k úspěchu

Každý úspěšný podnikatel ví, že vysoké cíle vyžadují nejen neustálé úsilí, ale i pevné sebevědomí. Dosažení sebedůvěry, kterou k úspěšnému životu potřebujete, může však být pro mnohé oříškem. Jedna z cest k vašemu lepšímu já je přitom jednoduchá: volba správného oblečení.

Mezi tím, co nosíte, a tím, jak se cítíte, existuje určitý vztah. Jsou druhy oblečení, které dodávají sebevědomí, a pak takové, které ho ubírají. Dokonale tvarované červené šaty mohou v ženě vyvolat pocit smyslnosti, pohodlné sportovní oblečení vás pak bude motivovat k nejvyššímu výkonu. A perfektně padnoucí elegantní oblek je jasným symbolem úspěchu a moci. Naproti tomu špatně padnoucí oblečení ve vás může vyvolat nejen pocit nepohodlí, ale i méněcennosti.

„Vždy jsem věřil, že móda neexistuje jen proto, aby ženy dělala krásnějšími, ale také proto, aby jim dodala odvahu a sebevědomí.“

- Yves Saint Laurent, módní návrhář

I přesto, že se třeba zrovna chystáte zhubnout, je vždy lepší nakupovat perfektně padnoucí oblečení. Jedině tak docílíte toho, že se budete cítit i vypadat skvěle. Nejefektivnějším způsobem je nechat si oblečení ušít na míru. Nejen, že budou brány v potaz vaše jedinečné tělesné proporce, v krejčovství se také zaměří na váš styl či zbytek oblečení z vašeho šatníku, se kterým budete nové modely kombinovat. A pokud budete kdykoli potřebovat oděv upravit, nebudete muset kupovat nový.

V rodinném krejčovství TESSUTO dbají nejen na profesionalitu, ale i přátelský přístup. Na osobních schůzkách s usměvavou zakladatelkou firmy, Eliškou Trnkou, se budete cítit jako doma. Ať už se rozhodnete pro ušití originální kravaty, saka, kalhot, košile nebo celého obleku, uděláte mnoho nejen pro vlastní sebevědomí, ale právě i pro svůj budoucí život.   

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
364 x [13%]
Aperol spritz
255 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
255 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
263 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2830

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru