Oslavte Světový den vody zábavou v Aquapalace Praha

V čestlickém aquaparku není o mořské vlny, tobogány a skvělou zábavu nikdy nouze, a proto je ideálním místem, kam můžete s dětmi vyrazit na Světový den vody. Navštivte v úterý 22. března Aquapalace Praha a zažijte odpoledne plné divoké vodní zábavy, adrenalinu a užijte si aquazorbing nebo virtuální realitu na tobogánu zdarma!

Světový den vody každoročně připadá na 22. března. Ať už patříte mezi milovníky vodních radovánek, virtuální reality nebo netradičních sportovních aktivit jako je aquazorbing, připomeňte si důležitost nejcennějšího přírodního zdroje a dopřejte si perfektní rodinné odpoledne.

Na co se můžete těšit?

Jízda na tobogánu a zároveň průlet Galaxií? Během Světového dne vody mají návštěvníci zdarma možnost vyzkoušet si tobogán MAGIC TUBE, který nabízí jedinečné spojení vodního dobrodružství a virtuální reality, do níž vás přenesou speciální brýle s 360stupňovým pohledem. Během divoké jízdy se tak rázem stanete průzkumníkem nekonečného vesmíru a cizích planet nebo objevíte kouzlo oblohy v podobě bájných nebeských chrámů. Zdarma bude zájemcům k dispozici také oblíbená atrakce v podobě zábavného aquazorbingu, který se těší velké oblibě a zamilují si ho dospělí i děti všech věkových kategorií.  

Více informací najdete na www.aqupalace.cz.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru