Bude v Brně letní fáze Diamantového plesu???

Jedna krize vystřídala druhou, spouštěč úzkostí krouží nad každým z nás a věřte nebo ne, nejlepší lék je vydařená společenská akce, třeba taková, jaká se konala poslední zimní den v hotelu International v Brně. Diamantový ples rozhodně rozmetal, alespoň pro krásný dlouhý večer i jen nástin trudných myšlenek.

Bohatý raut originálních chutí, bary, kvalitní vína z Francie, Itálie, Rakouska i jižní Moravy, skvělí účinkující i moderátor a příjemná atmosféra, to vše bylo součástí 59. plesu, který se v hotelu, který letos slaví své 60. narozeniny.

Ples zahájil čerstvý trojnásobný otec Leoš Mareš společně s ředitelkou hotelu Beatricií Vojtkovou a snažil se jí vnuknout myšlenku, zda by nebylo dobré, aby se srovnal počet plesů s léty, kolik let je hotel v provozu. „Abychom to napravili, tak by bylo potřeba udělat ještě letní fázi, abychom dohnali ten ročník, kdy se ples nekonal, jinak nám to bude pořád haprovat,“ navrhl populární moderátor, bez kterého již není možné si představit tento významný den. Uvidíme, zda dojde k jeho naplnění…

Diamantový ples pečlivě vyšperkovali vybraní účinkující. V sále Siesta se těšil přízni posluchačů Jan Smigmator, hvězda českého swingu, se svým quartetem. Netrpělivě byla očekávána skupina, SUPPORT LESBIENS, která je ověnčena několika cenami Anděl. Hosty plesu potěšily krásně ladící hlasy Emmy Smetany a Jordana Haje. Na své si přišli i příznivci společenských tanců, které na parketu provedla Party Leaders a TOP Band Jana Smolíka.

Mezi hosty nechyběla Bára Mottlová, Eva Decastelo, Regina Řandová, Denisa Nesvačilová, Osmany Laffita, Lucie Vojtová, Taťana Makarenko a řada dalších.

Foto: Tino Kratochvíl

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
479 x [15%]
Aperol spritz
283 x [9%]
Cuba Libre
301 x [9%]
Piňa Colada
283 x [9%]
Daiquiri
283 x [9%]
Margarita
388 x [12%]
Cosmopolitan
302 x [9%]
Mai-Tai
309 x [10%]
Whiskey sour
282 x [9%]
Pisco sour
288 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3198

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru