Americká kapela Primus vystoupí v září poprvé v Praze v rámci světového turné A Tribute To Kings

Kultovní americká kapela Primus přijede poprvé na samostatný koncert do České republiky! 17. září se v pražském Foru Karlín představí ve své nejslavnější sestavě – frontman a jeden z nejlepších baskytaristů všech dob Les Claypool, kytarista Larry „Ler” LaLonde a bubeník Tim „Herb” Alexander. V rámci světového turné nazvaného A Tribute to Kings vzdají poctu prog-rockovým legendám Rush. Na koncertě tak zazní jak kompletní album A Farewell to Kings od Rush z roku 1977, tak i nejslavnější písně od fenomenálního tria Primus. Prahu tak čeká nevšední zhruba dvouhodinový hudební zážitek s jednou z nejvýjimečnějších rockových kapel historie.

Koncert pořádají v rámci série Prague International Bluenight agentury Liver Music a APPLAUSE booking. Vstupenky budou v prodeji od 25. března, 10.00, v síti Ticketmaster.

Uznávaní Primus začínali jako undergroundový fenomén v San Franciscu v roce 1984. Začátkem devadesátých let přerostli v jednu z nejznámějších rockových kapel na světě. Alba jako Sailing the Seas of Cheese (1991), Pork Soda (1993) nebo Tales from the Punch Bowl (1995) byla v USA všechna zlatá nebo platinová. Primus začali koncertovat na největších festivalech po celém světě, ale také společně například s U2, Tool, Jane's Addiction, Public Enemy nebo Rush. Primus jsou také autory hudby k legendárnímu animovanému seriálu Městečko South Park.

Primus (US)
A Tribute to Kings

  1. 9. 2022, 20.00, Forum Karlín, Praha

Uvádí Liver Music a APPLAUSE booking

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
353 x [13%]
Aperol spritz
245 x [9%]
Cuba Libre
259 x [10%]
Piňa Colada
245 x [9%]
Daiquiri
250 x [9%]
Margarita
349 x [13%]
Cosmopolitan
266 x [10%]
Mai-Tai
230 x [9%]
Whiskey sour
243 x [9%]
Pisco sour
253 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2693

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru