Domů VIPky

Osmany Laffita: Žiju svůj život, jak nejlépe umím

Módní návrhář Osmany Laffita se vydal na Diamantový ples do Brna, kde několik dam vyneslo i jeho róby. Neukázal nám však ani na jednu z nich, to prý nedělá, ale pokud prý známe jeho rukopis, tak je snadno objevíme.

Dobu covidovou ustál velmi dobře, protože neustále něco tvořil, ale přinesla mu i velmi smutné okamžiky, se kterými se dodnes těžko srovnává. „Bylo mi moc líto, že jsem přišel o mého tátu. Nemohl jsem ani odjet, abych se s ním rozloučil. Respektoval jsem vše, co bylo nařízeno. Byla to pro mne velká rána. Všechno je tak relativní…,“ povzdechl si Osmany.

„Žiju svůj život, jak nejlépe umím. Nasadil jsem si růžové brýle a snažil jsem se vidět vše růžově. Život je strašně krátký, tak ho musíš žít bez zbytečných starostí a problémů. Musíš si umět poradit, pokud ale problém nemá řešení, tak ho nemůžeš řešit a musíš jít dál,“ říká Osmany Laffita.

Osmany Laffita je na snímku s manželem Guyem Gheysensem.

Foto: Tino Kratochvíl / Diamantový ples v Best Western Premier Hotel International Brno

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
352 x [13%]
Aperol spritz
244 x [9%]
Cuba Libre
258 x [10%]
Piňa Colada
244 x [9%]
Daiquiri
249 x [9%]
Margarita
348 x [13%]
Cosmopolitan
265 x [10%]
Mai-Tai
229 x [9%]
Whiskey sour
242 x [9%]
Pisco sour
252 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2683

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru