Kabelky, které jsou letošním jarním must-have

Módní doplňky umí i z na pohled obyčejného outfitu vykouzlit nesmírně stylový look. Nepodceňujte proto jejich výběr. Jedním z nepostradatelných doplňků, který oživí každý outfit, je kabelka. Pokud přemýšlíte nad pořízením nového modelu, s jarem nadchází ten správný čas. Jakých pět kousků by vám letos na jaře a v létě nemělo v šatníku chybět?

Baguette bag

Někým milované, jiným nenáviděné. Malé kabelky, tzv. baguette bag, které si zajisté vybavujete z kultovního seriálu Sex ve městě, se vrací na módní scénu. Vneste do svého jarního looku kapku „devadesátkové“ nostalgie v podobě malé kabelky s řetízkem. Kromě jednoduchých hladkých modelů jsou tuto sezónu hitem také kousky s výrazným efektním prošíváním.

Mini kabelky

Klasika, která z módy nikdy nevyjde. Top trendem letošního jara jsou mini kabelky do ruky v imitaci zvířecí kůže. V kolekci Deichmann najdete rozkošné modely v něžných pastelových, ale také ve výrazných sytých barvách. Pro ty, kterým se do mini kabelek všechny nezbytnosti nevejdou, jsou tady středně velké kufříkové modely. Všechny kabelky jsou opatřeny také dlouhým popruhem a dají se tedy nosit i jako crossbody.

Kabelky s dlouhým uchem

Patří kabelky přes rameno k vašim nejoblíbenějším? Udělejte si radost stylovým jarním modelem ve světlých neutrálních, nebo pastelových barvách. Trendem jsou jak minimalistické, tak designové modely se zajímavým vzorem.

Kabelky z přírodních materiálů

Dalším kouskem, který by vám v sezónním šatníku neměl chybět, je kabelka z přírodních materiálů. Slaměné, ratanové nebo plátěné modely využijete nejen na jaře, ale také ke svěžím letním outfitům.

Batůžky

Pořiďte si alespoň jeden batůžek a ulevte na čas vašim zádům. Na výběr je široká škála městských batůžků i sportovnějších batohů. Záleží tedy pouze na příležitosti a vašem stylu oblékání, který druh zvolíte.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
364 x [13%]
Aperol spritz
255 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
255 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
263 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2830

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru