NATAVA nabízí také kosmetické doplňky. Budete s nimi ještě víc eko!

Česká značka přírodní a BIO kosmetiky NATAVA si zakládá nejen na využití vysoce kvalitních přírodních surovin, jako jsou např. za studena lisované oleje či oleje v BIO kvalitě, cenné extrakty z rostlin, esenciální oleje, přírodní barviva nebo sušené byliny, ale také na ekologických obalech. Také díky nim můžete mít dobrý pocit, že je příroda zatěžována zase o něco méně.

Pro všechny typy tuhých mýdel, šamponů a balzámů NATAVA je určena stylová a praktická bambusová mýdlenka s keramickou podložkou, jejíž čistý design skvěle doladí interiér jakékoliv koupelny. Mýdlenka by měla být umístěna tak, aby na ní odložené kosmetické výrobky byly chráněny před stříkající vodou a přílišnou vlhkostí. Tuhá mýdla a šampony před odložením ideálně očistěte od možných zbytků pěny.

Berete si stejně jako my své oblíbené kosmetické prostředky i na služební cesty, na chatu či dovolenou? V tom případě jistě oceníte hliníkovou cestovní mýdlenku v hranaté (pro uchovávání všech druhů přírodních tuhých mýdel NATAVA) nebo kulaté variantě (pro tuhá tělová másla, šampony a balzámy na vlasy NATAVA). Originální kovové pouzdro má na dně prolisy a otvory zajišťující pravidelné větrání. Kulatá varianta krabičky je navíc ozvláštněna výliskem stromu života, logem přírodní řady NATAVA, a tak působí jako skutečný šperk.

Praktické krabičky umožní uchovávat mýdlo či šampon opravdu dlouhou dobu, stačí je jen po použití opláchnout od zbytků pěny, nechat vyschnout, vložit do pouzdra a bez obav vyrazit.

NATAVA myslí na přírodu, a tak si všímá i těch nejmenších detailů. Nově nabízí také udržitelné bambusové vatové tyčinky, které využijete nejen pro ušní hygienu. Praktické a odolné tyčinky jsou vyrobeny z rychle rostoucího a plně rozložitelného bambusu a 100% bavlny. Plně recyklovatelný obal obsahuje 200 ks.

Podrobnosti najdete na e-shopu: www.natava.cz.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru