Pro rozvoj miminek i předškoláků. Oslavte letos Den dětí s hračkami z Kidtown

Plánujete koupit svým ratolestem dárek ke Dni dětí, ale chybí vám nápad? Nechte si poradit od odborníků na slovo vzatých. Kidtown.cz, obchod s hračkami pro rozvoj dítěte, přináší tipy na dárky, které děti potěší a zároveň jim pomůžou rozvíjet dovednosti adekvátní jejich věku, od miminek až po předškoláky.

Aby si děti hrály, objevovaly a zároveň rozvíjely své dovednosti, to je sen každého rodiče. A právě pečlivě vybrané hračky, které tyto parametry splňují, najdete na Kidtown.cz. Jaké zvolit jako ideální dárek ke Dni dětí podle věku vašeho drobečka?

Od narození: Plazením vpřed

Ležet celý den na bříšku nebo trénovat lezení, to umí být pořádná nuda. Ale s takovým barevným balonkem, to je jiná! Měkký první míč se zvířátky je vhodný i pro nejmenší a na výběr je z několika provedení. Malý objevitel bude mít spoustu vzorů k pozorování, potrénuje hrubou motoriku a do balonku se zamiluje tak, že nechá bez povšimnutí i hlínu v květináči nebo boty v předsíni. Míček má v sobě navíc malou rolničku pro sluchovou stimulaci.

První míč 13 cm - Zvířecí hlavičky, na kidtown.cz za 269 Kč.

Od 1 roku: Pro malé stavitele… i bořitele

Je čas na první kostky! Hlavně barevné, aby bylo na co se dívat, měkké, aby si malý stavitel v zápalu stavby (nebo destrukce) neublížil, a dost velké pro případ, že pořád objevuje svět i pusou. Chunky soft brick set splňuje všechna kritéria. Sada obsahuje 45 různě velkých kostek v 6 barvách, a kromě stavebního materiálu poslouží i pro trénink jemné motoriky a koordinace ruka – oko.

Sada měkkých kostek, na kidtown.cz za 1 199 Kč.

Od 2 let: Hmaty hmaty se zvířaty

Roste, běhá, brebentí a na obyčejné kostky už ho neutáhnete. Takový zvídavý dvouleťák dá občas zabrat. Velké hmatové domino ho ale zabaví s jistotou. Přiřazujte k sobě stejná zvířátka a procvičte si spolu jejich jména. Že to zvládne váš šikula i se zavázanýma očima? No to se uvidí! Zavažte si oči a snažte se poznat a přiřadit zvířátka po hmatu. Při hře děti rozvíjejí jemnou motoriku, trpělivost a ty starší zvládnou i základní počty. Na druhé straně kostek jsou totiž klasické dominové tečky. Díky své plasticitě je toto domino vhodné i pro děti se zrakovým postižením.

Velké hmatové domino - Farma, na kidtown.cz za 1 399 Kč.

Od 3 let: Malířské překvapení

Pastelky už ovládají, všechno je zajímá a nejraději mají překvapení? Pro malé objevitele od 3 let je jako dělaná tvořivá sada Hidden Pattern. Kroužkový blok ukrývá omalovánky a na každé straně je i malé překvapení. Při vybarvování se totiž objevují skryté struktury a vzory na kůži zvířat. K 24 stranám omalovánek nechybí sada 10 barevných fixek. Obojí je navíc vložené do praktického balení v pevném obalu, takže oblíbená tvořivá sada s vámi může cestovat do města, na návštěvu i na prázdniny.

Tvořivou sadu Hidden Pattern, na kidtown.cz za 469 Kč.

Od 5 let: Tajemství lesa

Rádi skládají, tvoří a pak jsou nadšení, když jim do skládačky zapadne poslední dílek? Pokud máte doma předškoláka nebo školáka, co se umí už chvilku zabavit sám, puzzle Glow in the dark mu rozzáří úsměv na tváři… a nejen to! Sestavte všech 100 dílků, zhasněte… a pozorujte. Zvířátka, která jsou přes den aktivními obyvateli lesa, usnou, a noční živlové se naopak rozsvítí a probudí. Puzzle je vyrobeno z 90 % z recyklovaného papíru.

Glow in the dark puzzle - V lese, na kidtown.cz za 439 Kč.

Zabaví, potěší a naučí. Skvělé hračky pro rozvoj vašeho dítěte koupíte na kidtown.cz nebo v kamenných prodejnách v Praze. Ať je Den dětí pro vaše nejmenší opravdovým svátkem!

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
364 x [13%]
Aperol spritz
255 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
255 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
263 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2830

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru