Columbia Sportswear představuje novou jarní kolekci pro pohodový hike

Výrobky renomované značky Columbia Sportswear poskytují svým uživatelům pohodlí a ochranu před deštěm, chladem i spalujícím sluncem již více než 80 let. Outdoorové aktivity v posledních letech oceňuje stále více lidí a právě pro ně Columbia připravila kolekci HIKE, jejíž technologie a univerzálnost ocení nejen na treku. Nová jarní kolekce Columbia Sportswear již tradičně přináší atraktivní a funkční oblečení, obuv i doplňky, které zajistí, že aktivní pobyt a pohyb v přírodě budou pohodovým zážitkem navzdory náladám jarního počasí. Značka Columbia úspěšně kloubí sofistikované technologie se současnými módními trendy i prvky městské módy. Výsledkem je široká nadčasová kolekce, ze které si vybere každý, ať už hledá barvy, vzory nebo střídmost. Základem kolekce jsou stále inovované funkční technologie, které zajišťují pohodlí nejen v náročných podmínkách různých outdoorových aktivit ale i styly pro každodenní běžné nošení ve městě nebo na chalupě. Kolekce nabízí možnost vytvoření outfitu od hlavy k patě i se širokou škálu multifunkční stylové obuvi a doplňků.

Technologickou novinkou je v kolekci jaro-léto OutDry Extreme Mesh - první vnější, voděodolná, prodyšná membrána s měkkou síťovinou na vnitřní straně. Skvěle ochrání před extrémním deštěm, vlhkem a větrem. Díky síťovině umožňuje rychlejší odvedení vnitřní vlhkosti od těla, vyšší prodyšnost a také větší komfort při nošení a doteku s pokožkou. Tuto technologii nabízí Columbia v prémiové dámské a pánské bundě Columbia OutDry Extreme Mesh, která je lehká, strečová a lze pohodlně sbalit do vlastní kapsy. Tato bunda dokonale splní očekávání i v nejnáročnějších outdoorových podmínkách. Cena je 6 499 Kč.

Do kompletního outfitu tuto bundu doplňte funkčními voděodolnými kalhotami Columbia Titan Pass, které jsou vyrobeny z recyklovaného polyesteru a elastenu. Jsou lehké a díky čtyř směrnému streči umožňují volný pohyb a pohodlí. Jsou vybaveny i cargo kapsami s bezpečnostním zipem. Cena je 2 599 Kč.

Ideální volbou trekové obuvi je pak novinka v kolekci, boty Columbia Hatana Max OutDry vyrobené z voděodolného materiálu, který neomezuje prodyšnost. Odlehčená mezipodešev Techlite+ vyniká odpružením i mimořádnou energetickou odezvou pro komfort a stabilitu. Díky přilnavé podešvi obstojí na nestabilním suchém i mokrém povrchu. K dispozici jsou v pánském i dámském provedení za 2 999 Kč.

Dámská kolekce navíc vyniká kromě propracovaných střihů i kombinací trendy pastelových nebo naopak výrazných barev. Napříč kolekcí nechybí ani oživující květinové a jiné vzory. Pánská kolekce staví na ověřené nadčasové široké škále kombinaci barev, která muže osloví bez ohledu na věk. Příkladem je dámská bunda Columbia Ten Trail Shell (3 899 Kč), která je určena ke každodennímu nošení, nebo pánská bunda Columbia Rain Scape (3 899 Kč). Tyto bundy s technologií Columbia Omni-Tech jsou prodyšné a zároveň nepromokavé. Disponují i mnoha funkčními propracovanými detaily. V prodeji jsou v mnoha barevných variantách.

V kolekci nechybí ani široká nabídka mikin, fleecových i samostatně funkčních hybridních bund, které poslouží jako tepelná mezivrstva, trička, legíny, tepláky či doplňky – od batohů, tašek, ledvinek po stylové klobouky a kšiltovky.

Kvalitní obuv je také zásadní pro pohodový pohyb a pobyt v přírodě plný zážitků bez ohledu na náročný povrch. Columbia přináší velký výběr barevně sladěných bot, jejichž inovace a technologie získávají řadu ocenění.

Nepromokavé boty Columbia Trailstorm Waterproof se pro svůj velký úspěch i letos vrací  v nízkém i kotníčkovém provedení a nových barvách.  Jedná se o technické outdoorové boty ideální na túry. Konstrukce boty s Navic Fit Systémem zajišťuje přirozené fixování střední části chodidla. Podešev Adapt Trax poskytuje výjimečnou trakci za mokra i sucha. 4mm výstupky podrážky s úhlovými předními a zadními orientačními body poskytují optimální rovnováhu v rozmanitém terénu. Textilní svršek boty tvoří nepromokavá Columbia Omni-Tech prodyšná membrána s jednoduchým zatahovacím šněrováním Ghille. Mezipodešev Techlite+ poskytuje pohotové odpružení, stabilitu a pohodlí. K dispozici jsou v dámské i pánské verzi za 2 599 a v kotníkovém provedení za 2 899 Kč.

Novinkou jsou lehké multifunkční trailové boty Columbia Escape Thrive Ultra, které vynikají neotřelým stylovým designem tenisky s výraznou podrážkou, ale také řadou technologií pro dokonalé pohodlí a stabilitu kroku při náročných výšlapech i kratším trailovém běhu na nerovném povrchu. Inovativní bezešvá konstrukce svršku ze síťovinové tkaniny spolu s technologií Navic Fit System chodidlo dokonale obejmou a ukotví na vysoce tlumící  mezipodešvi TechLite Plush pro přesný přenos pohybu a stabilitu chodidla od paty po palec. Adapt Trax podešev s 5 mm vzorkem poskytuje výjimečnou trakci na suchém i mokrém povrchu. Drop podešve boty je 8 mm. Boty Columbia Escape Thrive jsou k dispozici v dámském i pánském provedení a také kotníkovém modelu s voděodolnou technologií OutDry. Cena se pohybuje v závislosti na modelu od 3 699 do 4 199 Kč.

Kolekce Columbia je k dostání ve značkových prodejnách Columbia (OC Letňany - Praha 9, OC Šantovka - Olomouc, OC Olympia - Brno), ve značkovém e-shopu www.vítejvenku.cz, řetězci Sportisimo a Intersport, ale také v řadě dalších e-shopů jako například www.4camping.cz
www.sportisimo.cz/columbia, www.sportovna.cz/columbia-pro, www.urbanstore.cz nebo www.footshop.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru