Biokompatibilní péče o pleť od grown alchemist

Kdo je Grown Alchemist?

Australskou prémiovou "clean beauty" značku Grown Alchemist založili bratři Keston a Jeremy Muijs před více než dvaceti lety. Zaměřujeme se především na zdraví pokožky a také na podporu jejích přirozených funkcí. Využíváme pouze 100% přírodní nebo z přírodních surovin vyrobené ingredience, jež získáváme z nejrůznějších koutů celého světa. Díky biologicky kompatibilním, neustále inovovaným a maximálně účinným kombinacím či speciálním receptům, jež jsou vyvíjeny v našich laboratořích v Austrálii, Evropě i Americe, se navíc přirozená účinnost těchto složek v našich přípravcích významně násobí. Nezaměřujeme se pouze na krásu, ale podstatný je pro nás celostní přístup k péči o pokožku. Naše přípravky proto obsahují také nutrienty, jež zlepšují zdraví kožních buněk a optimalizují jejich funkce, díky čemuž probouzí skutečný půvab pleti. Toto je podle nás biologie krásy!

Zdravá pokožka je podstatou našeho fungování

Některá chronická kožní onemocnění, jako je například ekzém či akné, bývají biologickými reakcemi na hromadění toxinů v těle. K tomu dochází například vlivem působení smogu, nečistot, emisí modrého světla nebo také škodlivých syntetických látek, které se vyskytují v běžných pleťových produktech. A jsou to právě tyto vnější stresory, kvůli kterým klademe v rámci vývoje našich produktů péče o pokožku důraz na proces detoxikace a posílení vlastních schopností pokožky se těchto toxických látek sama zbavovat. Jakmile odstraníme z našeho těla toxiny, můžeme se totiž spolehnout na to, že dojde k obnově jeho přirozeného fungování, a to včetně schopnosti regenerace kůže. Díky tomu, že se zaměřujeme na správné fungování pokožky na její buněčné úrovni, čímž se odlišujeme od jiných značek, mají naše přípravky opravdu mimořádné výsledky.

Často kladené otázky

Díky čemu je Grown Alchemist označován jako "clean beauty" značka?

Jsme nositeli certifikací EWG, Think Dirty a Australian Certified Toxic Free, Certified Organic, Cruelty-Free a také netestujeme naše produkty na zvířatech. Obaly pro naše produkty jsou bez BPA a lahvičky jsou vyrobeny z takového PET, který je celosvětově uznáván jako bezpečný a recyklovatelný obalový materiál. Naše podnikání je také ohleduplné vůči šedé vodě a zcela vynecháváme složky, které jsou problematické pro životní prostředí, jako jsou například parabeny, benzoylperoxid, PEG, ropné deriváty, minerální oleje, propylenglykol, laurylsulfát sodný, umělá barviva a vůně, mastek, nanočástice a drsná aditiva.

Jsou produkty Grown Alchemist přírodní?

Ano, všechny produkty Grown Alchemist jsou 100% přírodní.

Jsou všechny produkty Grown Alchemist certifikovány jako organické?

Naše společnost je registrována u Australian Certified Organic, všechny naše produkty však ACO certifikaci nemají. Přesto si můžete být jisti, že v nich vždy najdete maximum organických složek, které v žádném případě neobsahují stopy hnojiv či pesticidů a zároveň jsou bohatší na antioxidanty, minerální soli, esenciální aminokyseliny a esenciální mastné kyseliny než anorganické přísady.

Je vhodné používat přípravky Grown Alchemist při ekzému či lupénce?

Přestože naše produkty neobsahují nic, co by přímo způsobovalo nebo zhoršovalo příznaky ekzému nebo lupénky, nemůžeme zaručit individuální citlivost pleti nebo kožní reakci. V našem sortimentu je několik produktů, které obsahují rostlinné výtažky s uklidňujícími a protizánětlivými vlastnostmi, o nichž je známo, že mírní podráždění citlivé pokožky. Pro podrobnosti o konkrétních produktech nás můžete kontaktovat na: enquiries@grownalchemist.com.

AGE-SPOT CORRECTOR

Sofistikované přírodní složení tohoto přípravku se zaměřuje primárně na redukci skvrn způsobených věkem, ale je vysoce účinné i pro korekci jiných druhů zabarvení pleti, a to včetně hyperpigmentace či pigmentových skvrn vzniklých vlivem slunečního záření. Přípravek navíc hydratuje pokožku a zanechává ji přirozeně rozjasněnou.

Klíčové ingredience

  • Výtažek z listů šťovíku obsahuje částice, které sobí jako inhibitor pigmentace, což vede k viditelné redukci výskytu skvrn způsobených věkem.
  • Ovocné kyseliny: glykolová, mléčná, mandlová, jablečná, vinná a citronová obsahují antioxidanty, které viditelně zesvětlují tmavé skvrny a zároveň zlepšují texturu a pružnost pokožky.
  • Švestka kakadu je bohatá na vitamín C, který prokazatelně sjednocuje tón pleti a zároveň ji rozjasňuje. Tato složka navíc dodává pokožce hydrataci a zanechává ji zdravě zářivou.

Proč si AGE-SPOT CORRECTOR oblíbit

  • Jemně, ale účinně redukuje skvrny způsobené věkem
    a jiná nežádoucí zbarvení pokožky, aniž by došlo k narušení přirozen
    é rovnováhy pleti nebo jejímu vysušení.
  • Má lehkou texturu podobnou séru, proto jej lze kombinovat i s jinými séry či hydratačními přípravky.
  • Produkt je vhodný pro všechny typy pleti a lze jej aplikovat na oční okolí.

Návod k použití

Age-Spot Corrector aplikujte ráno a večer na očištěnou pokožku před tím, než na ni nanesete hydratační či jiné pleťové přípravky. Naneste malé množství na konečky prstů a jemnými pohyby vmasírujte do pokožky obličeje, krku a dekoltu. Zaměřte se hlavně na místa s nežádoucím zabarvením.

Náš tip: Nejlepších výsledků dosáhnete, pokud budete přípravek používat 2x denně po dobu 60-90 dnů.

SLOŽENÍ

100% přírodní, čisté a veganské ingredience, které nebyly testovány na zvířatech. Bez toxinů a syntetických složek, jako je laurylsulfát, ropné složky, umělá barviva a vůně, parabeny, parafíny a glykoly.

Age-Spot Corrector, 30 ml: 1723 Kč/65 EUR.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
353 x [13%]
Aperol spritz
245 x [9%]
Cuba Libre
259 x [10%]
Piňa Colada
245 x [9%]
Daiquiri
250 x [9%]
Margarita
349 x [13%]
Cosmopolitan
266 x [10%]
Mai-Tai
230 x [9%]
Whiskey sour
243 x [9%]
Pisco sour
253 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2693

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru