Čistá krása? Zaměřte se na celkovou detoxikaci s profesionálními produkty OWAY

Když se mluví o detoxikaci, každému se asi vybaví jednodenní půst, čerstvé zeleninové šťávy, speciální čajové směsi nebo zařazení pohybu do každodenního života. Je to ale opravdu jediná cesta za zdravím a krásou? Odumřelé buňky, maz a další nečistoty mají tendenci hromadit se v pokožce a způsobovat ucpání pórů, což má za následek rozvoj kožních problémů, jako je svědění či zarudnutí, ale i zmatnění vlasů. V rámci detoxikace byste si tak měli najít čas i na vyčištění svého těla zvenčí – a to od hlavy až k patě.

Protože kůže je orgán, jenž nemá na rozdíl od jater či ledvin schopnost vylučovat jedy, musíte její detoxikaci trochu podpořit. Pokud je vaším cílem zdraví a čistá krása, zvolte přírodní raw produkty od italské rodinné firmy OWAY, která představuje detoxikační holistickou péči pro celou rodinu.

Pozornost při čištění byste neměli věnovat pouze obličeji, ale i zbytku hlavy. Zdravé vlasy začínají zdravou pokožkou hlavy, protože ta poskytuje vlasům nejlepší možný základ pro růst. Hloubkové čištění vlasové pokožky tak zbaví folikuly všech nečistot a obnoví rovnováhu pH pokožky. Skvělým pomocníkem pro tento druh detoxikace je například řada OWAY REBALANCING, jež uvádí pokožku hlavy a vlasy zpět do normálního stavu tím, že jemně odstraňuje přebytečný maz. V případě výskytu lupů pak vsaďte na řadu PURIFYING, která kombinuje čištění pomocí přírodních biodynamických olejů s jemnou mechanickou exfoliací rýžovým voskem. Problém s maštěním vlasů vám pomůže vyřešit také suchý šampón PLANT & MINERAL REFRESH v raw a bio kvalitě. Tato 100% přírodní čistící botanická a minerální směs absorbuje nadbytečný kožní maz a zanechá vaše vlasy lehké a objemné.  

Dalším problémem v oblasti vlasů může být vypadávání vlasů nebo jejich nedostatečný růst, na nichž se může podílet mnoho faktorů. V první řadě byste se proto měli zaměřit na odbornou diagnózu. Pomocí vlasové péče MICROSTIMULATING pak můžete podpořit kvalitu vlasů a zlepšit jejich ukotvení ve folikulu, čímž výrazně prodloužíte jejich životnost. Základem této řady je biodynamický esenciální olej z máty a extrakt z mentolu, jenž aktivuje mikrostimulaci a osvěžuje pokožku hlavy. Týkový extrakt, hojně využívaný i v ajurvédské medicíně, pak slouží k posílení vlasů. 

Pro citlivou či jemnou dětskou pokožku, náchylnou k podráždění a svědění, je pak třeba volit velmi šetrné produkty. OWAY SOOTHING je vlasová péče zajišťující rovnováhu pokožky hlavy, okamžitou úlevu a ošetření zánětu. Základem produktů jsou ultra jemné čistící, zklidňující a osvěžující ingredience, které vás zbaví nepříjemných problémů a zvýší přirozenou obranyschopnost pokožky hlavy.

Pro ty, kteří chtějí svěřit svou detoxikaci do rukou profesionálů, je velmi vhodný unikátní rituál FLOWERFALL, harmonizuje mysl a tělo a zlepšuje zdravotní stav vlasové pokožky i samotných vlasů. Infuze z biodynamické květové vody obsahující etický plod Arazà a přírodní oleje dodává vlasům lesk, mládí a energii. Pro odstranění toxinů a navrácení pokožky hlavy zpět do rovnováhy je určena salonní péče HERBS & CLAY PEELING obsahující 100% detoxikační přírodní byliny a amazonský růžový jíl, jenž zajišťuje jemnou exfoliaci. Tento rituál pomáhá dodat vlasům a vlasové pokožce vitalitu a vaší mysli harmonii.    

V hloubkové očistě těla vám pomůže také detoxikační sprchový gel OWAY BEAUTY DETOX BODY BATH, jehož krémová konzistence zcela respektuje fyziologické pH pokožky. Složení obsahuje jemné čistící báze rostlinného původu: organicky pěstované ořechy s anti-aging efektem, echinaceu chránící pokožku před volnými radikály a fialovou rýži se zvláštními antioxidačními vlastnostmi. Výsledkem je hedvábně jemná a hydratovaná pokožka chráněná před vnějšími vlivy.

Cílem detoxikace však není jen očistit tělo, ale i duši. Pokud se vám podaří zmírnit stres, emocionální napětí a odbourat únavu, zlepší se také zdravotní stav vaší pokožky a vlasů. Najděte si chvilku na relaxaci a propadněte aromaterapii, která vám skrze éterické oleje pomůže s celou řadou fyzických i duševních obtíží. Difuzér OWAY LIFE CRETA je vyroben ze 100% přírodní pálené hlíny, která udržuje vibrace materiálu a pomáhá dosáhnout jemné aromaterapie s progresivní exhalací.   

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru