Emirates posiluje letecké spojení na Mauricius: od července bude provozovat dva denní lety s A380

Letecká společnost Emirates bude od 1. července provozovat dva denní lety na ostrov Mauricius se svým vlajkovým letounem A380, reaguje tak na rostoucí poptávku po této exotické destinaci v Indickém oceánu.

V současné době Emirates létá na Mauricius denně, a to s letounem Boeing 777-300ER. Od 9. dubna do konce června se počet letů navýší na devět za týden a následně pak od začátku července bude aerolinka na tento ostrov létat dvakrát denně právě s A380.   

Druhý denní let bude důležitým posílením leteckého spojení do této destinace v Indickém oceánu, turismus je zde díky dalšímu uvolnění cestovních omezení opět na vzestupu. Pasažéři z Evropy, Ameriky a Blízkého východu tak budou mít zároveň větší výběr časových možností letů a budou profitovat z hladších spojení ze svých odletových destinací.    

A380 patří mezi nejoblíbenější letouny, nabízí 14 soukromých apartmánů ve First Class, 76 plně polohovatelných sedadel a 426 ergonomických sedadel v Economy Class. Zákazníci cestující na Mauricius a z něj si budou moci opět dopřát prostorné a pohodlné kabiny a jedinečné produkty a služby tohoto letounu, včetně ikonického palubního baru a sprchových lázní. Ve všech letových třídách jsou nabízeny regionálně inspirované pokrmy připravované předními šéfkuchaři. K dispozici je také non-stop zábavní palubní systém ice s více než 4 500 kanály nabízející filmy, hudbu, TV epizody, podcasty, audioknihy, hry a další.

Zákazníci si letenky na Mauricius mohou rezervovat na Emirates.com, prostřednictvím aplikace nebo místního prodejního zastoupení či cestovních agentů.  Emirates své lety na Mauricius provozuje již dvacátým rokem. Za poslední dvě desetiletí aerolinka díky pravidelné přepravě pasažérů napříč šesti kontinenty významně přispěla k rozvoji místní ekonomiky a turismu.    

Emirates zavedla jak na zemi, tak na palubě řadu rozsáhlých opatření, která pasažérům zajišťují ty nejvyšší bezpečností a hygienické standardy na každém kroku jejich cesty. Cestující z Dubaje mohou na letišti také využívat bezkontaktní technologie.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
349 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2653

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru