Odměňte letos koledníky drinky barevnými jako velikonoční kraslice

Velikonoce jsou svátky plné jara a svěžích barev. Kromě malovaných vajíček a krásných dekorací si letos zkuste vyhrát i s míchanými drinky. Inspirujte se jednoduchými recepty na barevné drinky, které potěší vaše koledníky možná ještě o kapku více než klasická kraslice. A barevné budou stejně!

Veselé Velikonoce!

BÍLÁ
Průzračný drink, ve kterém se harmonicky spojuje 6 japonských
botanicals s hořkou chutí tonicu. Vychutnejte si s koledníky japonský řemeslný ROKU Gin a objevte rozmanitou hru japonských tónů - květů sakury, zelených čajů Sencha a Gyokuro, pepře Sansho a yuzu. Pro ještě větší chuťový zážitek přidejte nakrájený zázvor.

ŽLUTÁ
Míchaný drink ze skotské whisky a zázvorového piva, Johnnie Walker Ginger, vaše koledníky osvěží a zahřeje současně. Stačí, když sklenici naplníte ledem, přidáte 50 ml whisky Johnnie Walker, dolijete 150 ml zázvorového piva a na závěr ozdobíte čerstvým zázvorem, badyánem nebo měsíčkem citronu. 

RŮŽOVÁ
Růžová barva není pouze pro zamilované. Odvažte se a připravte svým koledníkům originální barevný drink Gordon's Pink Spritz, kterému neodolá žádný milovník ginu. Nejprve sklenici naplňte ledem, přilijte 50 ml ginu Gordon's Pink a dolijte 150 ml citronové limonády. Na závěr ozdobte čerstvými jahodami nebo malinami a limetkou.

ČERVENÁ 
Chcete svým koledníkům dopřát něco opravdu originálního? Zkuste Legendario Ronssé Punch au Rhum a zpestřete tento jahodový rumový likér v míchaném drinku Pink Moon se zeleným jablkem a brusinkami. Tento vášnivý a hravý drink budete mít hotový během chviličky. Nejprve do sklenice vložte led, poté přilijte 4 cl Legendario Ronssé a dolijte 1-2 cl džusu s příchutí zeleného jablka a 15 cl brusinkového džusu. Na závěr drink ozdobte čerstvým zeleným jablíčkem.

HNĚDÁ
Závan exotiky z Panamy. Překvapte koledníky panákem kvalitního rumu Key Panama, ve kterém se harmonicky mísí tóny sladkého karamelu a aromatické vanilky. 

SKOŘICOVÁ

Že skořice a sušená jablka patří jenom k podzimu? Nenechte se svázat konvencemi a přichystejte vašim hostům míchaný drink z jamajského rumu Captain Morgan Original Spiced Gold. Do sklenice vložte led, přilijte 40 ml Captain Morgan Original Spiced Gold, 150 ml jablečného džusu a ozdobte celou skořicí, křížalou nebo citronem.

KAKAOVÁ
Smetanové pohlazení na duši i na jazyku. Rozmazlete sebe i koledníky smetanovým likérem Baileys vyrobeným z té nejkvalitnější smetany a irské whisky. Potěší vás nejen samotný na ledu, ale i jako součást kávy či dezertů. 

ZLATÁ
Zlatá barva a neodolatelná vůně medu. Jim Beam Honey je dokonalou kombinací oblíbené americké bourbon whisky a poctivého medu. Nalijte neodbytným koledníkům panáka této lahůdky. Skvěle chutná samotný, nebo na ledu.  

POMERANČOVĚ-ZLATÁ
Dopřejte svým koledníkům skutečný luxus ukrytý v drinku Zacapa Old Fashioned, ve kterém se snoubí prvotřídní guatemalský rum Zacapa Centenario 23 s pomerančovou kůrou a Angostura bitters. A jak na to? Nejprve nalijte do skleničky 5 cl Zacapa Centenario 23. přilijte Angostura bitters, cukrový sirup a čerstvou pomerančovou kůru.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru