Moët & Chandon představuje speciální dárkovou edici „Specially Yours“ se vzkazem na míru

Šampaňský dům Moët & Chandon představuje speciální dárkovou edici „Specially Yours“. Dárkový box s možností osobního věnování skrývající ikonické šampaňské Moët & Chandon Brut Impérial se skvěle hodí pro jakoukoliv slavnostní příležitost a určitě zaboduje například jako milá pozornost pro maminku ke Dni matek. Věnujte mamince nebo jiné milované osobě dárek na míru, který promění chvilku obdarování ve skutečně slavnostní moment plný lásky. 

Moët & Chandon je již více než 275 let značkou šampaňského, která zpestřuje oslavy těch nejkrásnějších životních okamžiků i největších událostí. Už od roku 1891, kdy byly první štítky lahví personalizované, nabízí Moët & Chandon svým klientům možnost, aby jejich zážitky s šampaňským vínem byly vždy exkluzivní a osobní. 

Šampaňský dům Moët & Chandon navazuje na tuto dlouholetou tradici a přináší velmi osobní dárek v podobě speciální dárkové edice „Specially Yours“ s personalizovanými vzkazy. Přání na míru, která zdobí speciální boxy limitované edice, se zaručeně dotknou srdce obdarovaného. 

Celý slavnostní moment je navíc doplněn o digitální zážitek. Šampaňský dům Moët & Chandon vytvořil AR filtr Specially Yours, který umožňuje po nahrání QR kódu na dárkovém obalu zobrazit srdečný vzkaz z dárkového boxu a darovanou láhev šampaňského v jedinečné animaci. Animaci na míru je možné sdílet na sociálních sítích jako statický obrázek nebo jako video s hashtagem #SpeciallyYours. Darujte dokonalý dárek z Francie, který rozzáří vaše společné chvíle.

„Naše šampaňské je určeno ke sdílení, zejména jako dárky k oslavám radostných okamžiků s blízkými. To je důvod, proč jsme v Moët & Chandon, nadšeni, že můžeme představit dárkové boxy Specially Yours do celého světa.“

Benoît Gouez, sklepmistr Moët & Chandon

Dárkové balení „Specially Yours“ šampaňského domu Moët & Chandon bude k dostání ve specializovaných prodejnách a na e-shopech s vínem. Doporučená maloobchodní cena dárkového balení šampaňského vína Moët & Chandon Brut Impérial (láhev 0,7l) je 1300 Kč včetně DPH.

 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
460 x [15%]
Aperol spritz
266 x [9%]
Cuba Libre
278 x [9%]
Piňa Colada
266 x [9%]
Daiquiri
268 x [9%]
Margarita
368 x [12%]
Cosmopolitan
284 x [9%]
Mai-Tai
293 x [10%]
Whiskey sour
262 x [9%]
Pisco sour
274 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3019

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru