Do aprílových dnů je ideální si pořídit voděodolné svrchníky

Je tu jaro a jeho aprílové počasí, které umí být skutečně nevyzpytatelné. Nenechte se tedy zaskočit deštivými přeháňkami a nepříjemným větrem. Vyzbrojte se do jarního nečasu nepromokavými gumáky a voděodolnými či větruvzdornými svršky, díky kterým budete i po celodenním pobíhání v dešti pořád v suchu.

Buďte stylová za každého počasí. Objevte novinky z aktuálních kolekcí a doplňte svůj šatník o zajímavou bundu, nebo kabát z odolného materiálu s kapucí, který vás ochrání před deštěm i větrem. V jarních kolekcích najdete jak ležérní městské modely, tak sportovní kousky vhodné na výlet do přírody. Co se týče barev, svrškům letos vládnou především módní krémové a béžové odstíny, na své si však přijdou i milovnice výrazných sytých barev. Zavzpomínejte na své výlety či školy v přírodě v pláštěnce, a zařaďte ji (ovšem v její stylovější podobě) do svého šatníku i v dospělosti.

Když venku vypukne slejvák, vyplatí se mít v botníku holínky. Zapomeňte na nevzhledné modely, které se kdysi nosily na zahradu. V aktuálních kolekcích najdete stylové kousky, ve kterých nemusíte chodit jen do lesa na houby, ale které se naopak hodí klidně i do města. Na výběr je celá řada modelů, od jednoduché černé klasiky po zajímavé barvy a vzory.

I praktická móda může být trendy. Hledejte v aktuálních kolekcích Cellbes, Deichmann a F&F a

přesvědčíte se o tom sami.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
360 x [13%]
Aperol spritz
252 x [9%]
Cuba Libre
265 x [9%]
Piňa Colada
252 x [9%]
Daiquiri
257 x [9%]
Margarita
355 x [13%]
Cosmopolitan
273 x [10%]
Mai-Tai
278 x [10%]
Whiskey sour
249 x [9%]
Pisco sour
260 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2801

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru