Luxusní liftingová maska Rodial Pink Diamond je vhodný dárek pro každou maminku

Luxusní liftingová pláténková maska značky Rodial intenzivně hýčká, rozmazluje a zkrášluje pokožku obličeje. Dodává hydrataci a sjednocuje tón pleti. Obsahuje diamantový prášek a aktivní látky, které pleť vyhlazují a dodávají ji přirozený jas. Nabízí i skvělou rychlou první pomoc před důležitými událostmi – okamžitě pleť rozjasňuje a zdokonaluje. Ultratenké plátno z biocelulózy je napuštěno luxusním chladivým sérem s intenzivním hydratačním účinkem. Maska má i jemný exfoliační efekt a lze ji použít také jako intenzivní noční ošetření. Lehká maska dodá pleti silný koktejl aktivních látek: vitamin C společně s vodou z růžového grapefruitu pleť osvěžují a barevně sjednocují, redukují pigmentové skvrny.

Rostlinné peptidy s obsahem pšeničného proteinu pokožku výrazně zpevňují, zatímco skutečný diamantový prášek pleť vizuálně zdokonaluje a rozostřuje veškeré nedokonalosti. Odráží paprsky dopadající na pokožku do několika různých směrů. Způsobuje tak rozptyl světla, který pokožku rozjasňuje a prosvětluje bez nepřirozeného třpytivého efektu. Maska je vhodná pro všechny typy pleti.

Speciální cena ke Dni matek 232 Kč.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
364 x [13%]
Aperol spritz
255 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
255 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
263 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2830

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru