Grown Alchemist Minis Kits: Bring On Radiance – Skin Balancing Baby Face – Age-Repair

Objevte zbrusu nové sety mini produktů od Grown Alchemist pro přirozeně rozjasněnou pokožku obličeje a pro pleť bez vrásek.

Bring On Radiance – Skin Balancing Minis Kit

Čtyřdílná sada oblíbených produktů Grown Alchemist pro čištění, tonizaci, detoxikaci a hydrataci, díky níž bude pokožka vašeho obličeje na první pohled zdravá, jemná, vyživená a přirozeně rozjasněná. Tato sada je vhodná pro všechny typy pleti, zejména však pro pokožku smíšenou až mastnou. Můžete se spolehnout na to, že všechny přípravky v sadě Bring On Radiance jsou 100% přírodní, čisté a veganské.

Gentle Gel Facial Cleanser: Geranium Leaf, Bergamot, Rosebud

Jemný gel, který z pokožky obličeje šetrně odstraňuje nečistoty, černé tečky i přebytečnou mastnotu, zároveň stahuje póry, zbavuje kůži zarudnutí, zklidňuje ji a také významně podporuje přirozenou buněčnou obnovu, díky čemuž zanechává pleť sjednocenou a rozjasněnou.

Použití: smíchejte malé množství gelu s vodou a vmasírujte do pokožky celého obličeje. Následně opláchněte teplou vodou. Používejte ráno a večer a poté naneste tonikum.

Balancing Toner: Rose, Ginseng, Chamomile

Díky obsahu ženšenu má toto tonikum zcela unikátní stahující účinky na rozšířené póry. Vedle toho pomáhá pokožku udržovat v rovnováze, zpevňuje ji, rozjasňuje a uzamyká v ní vlhkost. Tonikum navíc obsahuje antioxidanty, které bojují proti volným radikálům a také výtažky z heřmánku a aloe vera, jež pomáhají pleť na jedné straně zklidnit a na straně druhé rozzářit.

Použití: Několik kapek tonika rozetřete v dlaních a vmasírujte do očištěné pokožky obličeje, krku a dekoltu. Vyhněte se citlivému okolí očí. Používejte ráno a večer a poté naneste detoxikační sérum.

Detox Serum: Antioxidant+3 Complex

Detoxikační sérum je založené na výjimečném komplexu Antioxidant+3 a peptidech, díky čemuž bojuje proti poškození pleti a odráží od ní toxické látky i UV záření, čímž sofistikovaně bojuje proti stárnutí. Sérum má lehkou texturu (bez oleje), jež se okamžitě vstřebává a zanechává pleť na první pohled zdravou, vyčištěnou, hydratovanou a mladistvou.

Použití: 2-3 dávky rozehřejte v dlaních a jemně vmasírujte do pokožky celého obličeje včetně očí. Používejte ráno a večer na očištěnou pokožku a následně naneste hydratační péči.

Matte Balancing Moisturizer: Acai-Berry, Borago

Lehký nemastný krém, který vydatně hydratuje pokožku obličeje pomocí bioaktivních rostlinných látek, jež zároveň vyrovnávají hladinu kožního mazu a zklidňují. Po použití bude vaše pleť jemná, vyživená a matná. Vedle toho krém obsahuje vitamín C, fytosteroly a výtažky z acai berry (bohaté na omega 3, 6 a 9 mastné kyseliny), díky čemuž má zcela mimořádné vyživující a hydratační schopnosti.

Použití: Nanášejte plynulými pohyby směrem od středu obličeje, krku a dekoltu. Jemně vmasírujte, abyste zvýšili účinnost přípravku. Používejte ráno a večer.

Sada Bring On Radiance – Skin Balancing obsahuje: Gentle Gel Facial Cleanser: Geranium Leaf, Bergamot, Rosebud 50 ml. Balancing Toner: Rose, Ginseng, Chamomile 50 ml. Detox Serum: Antioxidant + 3 Complex 10ml. Matte Balancing Moisturiser: Acai-Berry, Borago 12 ml. Cena: 1060 Kč/40 EUR.

Baby Face - Age-Repair Minis Kit

Čtyřdílná sada produktů Grown Alchemist pro boj s viditelnými známkami stárnutí pokožky. Přípravky jsou založeny na výjimečných účincích fyto peptidů, kmenových buněk a bioaktivních rostlinných látek, jež vyhlazují, vyživují, zpevňují a zároveň chrání před vnějšími agresory, jež mají na pokožku nežádoucí účinky. Výsledkem pravidelného používání je na první pohled zdravá, svěží, a především mladistvá pleť. Můžete se spolehnout na to, že všechny přípravky v sadě Baby Face jsou 100% přírodní, čisté a veganské. Produkty jsou vhodné pro všechny typy pleti, ale zejména pro takovou pokožku, která již vykazuje drobné známky stárnutí.

Hydra-Restore Cream Cleanser: Olive Leaf, Plantago Extract

Zklidňující čisticí krém jemně odstraňuje make-up i další nečistoty a současně pleť hydratuje, posiluje, zklidňuje, sjednocuje a pomáhá rozjasňovat. Krém je založen na extraktu z olivových listů, jež pomáhá stahovat póry, aniž by pokožku jakkoli vysušoval.

Použití: Jemně vmasírujte do pokožky celého obličeje a poté důkladně opláchněte vlažnou vodou. Používejte ráno a večer a následně naneste vybrané sérum nebo krém Grown Alchemist.

Polishing Facial Exfoliant: Pink Grapefruit & Glucomannan Extract

Díky obsahu kyseliny polymléčné z kukuřičného škrobu, extraktů z kořene zmijovce indického (konjac) a olivového listu se tento peeling postará o šetrné – ovšem důkladné – odstranění odumřelých kožních buněk, přebytečného mazu a dalších nečistot z pokožky obličeje. Krom toho stahuje póry a zanechává pleť na první pohled svěží, vyhlazenou a zároveň připravenou k hydrataci.

Použití: aplikujte na vlhkou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Jemně vmasírujte a poté důkladně opláchněte vlažnou vodou. Používejte dle potřeby. Následně naneste vybrané tonikum, sérum nebo hydratační krém GA.

Age-Repair Moisturiser: Phyto-Peptide, White Tea Extract

Pokročilý hydratační krém proti stárnutí postavený na polysacharidech, jež v pokožce uzamykají vlhkost, bioaktivních aminokyselinách, které působí proti vráskám a také na fyto peptidech, jež podporují přirozenou obnovu pokožky. Obsažený extrakt z listů bílého čaje navíc bojuje proti enzymům, které v pleti způsobují ztrátu elastinu a kolagenu. Výsledkem pravidelného používání je hladká, hydratovaná a pevná pokožka, která září na první pohled.

Použití: Aplikujte krouživými pohyby směrem od středu obličeje, krku či dekoltu. Jemně vmasírujte, aby se účinné látky lépe absorbovaly do pokožky. Používejte ráno a večer.

Age-Repair Sleep Masque, Oligo-Peptide, Helix-Aspersa Protein

Probuďte se s rozzářenou, svěží a mladistvou pletí! Tato noční maska obsahuje fyto-kmenové buňky, u kterých byly klinicky prokázány účinky proti stárnutí a také bioaktivní rostlinné látky bohaté na antioxidanty, jež pokožku obličeje hydratují, zpevňují a zároveň chrání. Po probuzení je tak pokožka obličeje perfektně hladká, kyprá a přirozeně pružná. Maska viditelně redukuje výskyt drobných vrásek, protože v pleti podporuje přirozenou produkci kolagenu.

Použití: pokožku očistěte a aplikujte jemnými pohyby směrem od středu obličeje, krku a dekoltu. Jemně vmasírujte, aby se účinné látky lépe absorbovaly a ideálně nechte působit přes noc, kdy v organismu probíhá přirozený proces regenerace. Ráno není třeba masku oplachovat ani jakkoli jinak odstraňovat.

Sada Baby Face – Age-Repair Minis obsahuje: Hydra-Restore Cream Cleanser: Olive Leaf, Plantago Extract 20 ml. Polishing Facial Exfoliant: Pink Grapefruit & Glucomannan Extract 20 ml. Age-Repair Moisturiser: Phyto-Peptide, White Tea Extract 12 ml. Age-Repair Sleep Masque, Oligo-Peptide, Helix-Aspersa Protein 12ml. Cena: 1060 Kč/40 EUR.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
355 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
262 x [10%]
Piňa Colada
246 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
268 x [10%]
Mai-Tai
231 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
254 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2709

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru