Columbia přináší volnočasovou kolekci i funkční městské volnočasové oblečení a tenisky

Columbia přichází s i letošní jaro a léto s novou oblíbenou limitovanou kolekcí Columbia Icons, která je nadstavbou kolekce Urban Outdoor pro mladé milovníky městské stylu i oudoorových aktivit a která představuje legendární modely z archívů Columbie v novém současném pojetí.

Columbia je světoznámá značka sportovního a outdoorového oblečení s rozsáhlým archivem ikonických bund, stylů, které se udržely v kurzu po celé dekády a pravidelně se do současných kolekcí i vrací. Tyto klasické nadčasové styly si svou oblibu získávají zejména u mladé „urban“ generace oceňující kvalitu, originalitu i autentičnost značky Columbia, jež je lídrem ve světě outdoorového oblečení.

Letošní kolekce Columbia Icons je nazvána Field Creek a vrací se ke kořenům značky Columbia v americkém Oregonu a jejímu autentickému outdoorovému DNA. Oslavuje místní faunu a flóru, ale i rybářskou tradici značky Columbia v podobě legendární vesty Field Creek Big Horn. Nalezneme v ní potisky s ptáky, divokými irisy nebo kapradinami, které jsou pro oblast typické.

Limitovaná kolekce Columbia Icons nabízí dámské a pánské outfity od hlavy k patě, které kombinují styl a funkčnost nejen pro městská dobrodružství. Nabízí trička, mikiny, kalhoty, šortky, různé tipy bund, vestu a řadu doplňků. V prodeji je exkluzivně v prodejně a na e-shopu se streetovou módou Footshop

Vše lze v rámci kolekce kombinovat, ale i nosit samostatně. V prodeji je exkluzivně na www.zalando.cz.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
464 x [15%]
Aperol spritz
268 x [9%]
Cuba Libre
283 x [9%]
Piňa Colada
270 x [9%]
Daiquiri
272 x [9%]
Margarita
371 x [12%]
Cosmopolitan
288 x [9%]
Mai-Tai
295 x [10%]
Whiskey sour
266 x [9%]
Pisco sour
276 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3053

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru