Připravte se na grilovací sezónu stylově s pomocníky od Potten & Pannen –⁠ Staněk!

Teplé večery s výhledem na západ slunce, vůně dřevěného uhlí a k tomu ta nejlepší společnost po vašem boku. Grilovací sezóna po roce opět klepe na dveře. Ať už nedokážete odolat šťavnatému hovězímu steaku, těšíte se na halloumi nebo dáváte přednost tradičním špekáčkům, vaše gastronomická díla na talíři dovedou k dokonalosti vychytávky ke grilování od Potten & Pannen –⁠ Staněk. Dobrou chuť!

Villeroy & Boch BBQ Passion talíř na špízy

Špízy patří mezi nejoblíbenější pochoutky z grilu. Jsou rychlé, jednoduché a na talíři vypadají báječně. Proto německá porcelánka Villeroy & Boch vsadila nejen na servírovací talíře, ale také na další nádobí a doplňky z kolekce navržené přímo pro grilování, BBQ Passion, se kterou budete od hostů sklízet jednu pochvalu za druhou. Porcelán je výborný akumulátor tepla a do spodních drážek zase odtéká všechen přebytečný tuk.

K dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 1 345 Kč.

Emile Henry, keramický kámen na pizzu

Původně sloužila jako jídlo pro chudé lidi z Neapole. Dnes je však tato italská specialita jedním z nejoblíbenějších pokrmů na světě. Řeč je o pizze, kterou si díky keramické formě od burgundské značky Emile Henry můžete upéct z pohodlí domova –⁠ v troubě, v peci nebo přímo na grilu. Tác je vyrobený ze žáruvzdorného kamene, který odolá vysokým teplotám, navíc skvěle poslouží k servírování či krájení.

Zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 1 630 Kč.

Zwilling steakové nože

Nedáte dopustit na kvalitní steak? Je jedno, jak moc je propečený, se steakovým nožem od nejstarší značky na světě Zwilling J. A. Henckels ukrojíte i ten nejsilnější plátek. Čepele z vysoce kvalitní nerezové oceli měří 12 cm a na první pohled vás ohromí svou ostrostí, špičkovými materiály i nadčasovým designem z dílny Mattea Thuna & Antonia Rodrigueze.

Sadu čtyř steakových nožů Zwilling s klasickou nýtovanou rukojetí a plnou střenkou naleznete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 1 880 Kč.

Traveler plynový gril, černý

Skladný, lehký a přenosný společník na terasu, do auta i na chatu. Plynový gril Traveler vás překvapí nejen prostornou grilovací plochou, ale také velkým pracovním stolkem. Nechybí stabilní kolečka pro snadný přesun, robustní rám nebo automatický zámek poklopu, který zabraňuje samovolnému otevření v kufru auta. Díky širokému teplotnímu rozsahu spolehlivě ugriluje šťavnaté maso i zeleninu. Elegantní novinku v nadčasové černé barvě pořídíte na www.pottenpannen.cz za 12 790 Kč.

Emile Henry dóza na olej či ocet

Kvalitní olej či ocet by při grilování rozhodně neměl chybět. Přidává se do marinád, na pečenou zeleninu či do salátů. Svůj stůl můžete vyšperkovat designovou dózou na olej od francouzské rodinné manufaktury Emile Henry, která je vyrobena pouze z přírodních materiálů – keramiky. Ta chrání tekutinu před slunečními paprsky, čímž prodlužuje její životnost, pomáhá zachovávat charakteristickou chuť i vůni a zabraňuje tvorbě bakterií.

K dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 920 Kč.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
345 x [13%]
Aperol spritz
237 x [9%]
Cuba Libre
252 x [10%]
Piňa Colada
239 x [9%]
Daiquiri
242 x [9%]
Margarita
342 x [13%]
Cosmopolitan
258 x [10%]
Mai-Tai
222 x [8%]
Whiskey sour
236 x [9%]
Pisco sour
245 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2618

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru