Emirates potvrzuje partnerství s Ministerstvem kultury a cestovního ruch Abú Dhabí

Letecká společnost Emirates a Ministerstvo kultury a cestovního ruchu Abú Dhabí podepsaly memorandum o porozumění s cílem posílit počty cestujících napříč celou leteckou sítí Emirates do této destinace. Nové partnerství je součástí závazku Emirates podporovat cestovní ruch ve Spojených arabských emirátech (SAE) ve spolupráci s dalšími subjekty. Cílem širší spolupráce je nabízet návštěvníkům SAE více než jednu destinaci v rámci jejich pobytu v této zemi.        

Memorandum o porozumění bylo podepsáno na veletrhu ATM. Za Emirates se podpisu zúčastnil její obchodní ředitel, Adnan Kazim, za Abú Dhabí generální ředitel Ministerstva kultury a cestovního ruchu, Jeho výsost Saleh Mohamed Al Geziry.   

V rámci potvrzené spolupráce budou oba partneři úzce spolupracovat na realizaci propagačních a marketingových aktivit a nabízet speciální balíčky pro cestovní operátory a další partnery z odvětví.  

„Těšíme se, že společně s Emirates budeme pracovat na posílení povědomí o Abú Dhabí jako výjimečné destinace Spojených arabských emirátů. Toto město nabízí nesčetnou zábavu a jedinečné zážitky, včetně zábavních parků, jako je Warner Brothers Abú Dhabí nebo muzeí v čele s Louvre Abú Dhabí. Naším přáním je, aby příběh Abú Dhabí byl znám po celém světě,“ uvedl generální ředitel Ministerstva kultury a cestovního ruchu, Jeho výsost Saleh Mohamed Al Geziry.   

„Jsme potěšeni, že můžeme úzce spolupracovat s Ministerstvem kultury a cestovního ruchu Abú Dhabí nejen na posílení turismu v tomto městě, ale i v rámci celých Spojených arabských emirátech. Propagační aktivity budou realizovány v celé naší letecké síti, která nyní čítá téměř 130 destinací. Spojené arabské emiráty jsou naším domovem, jsme potěšeni, že tuto zemi můžeme propagovat jako centrum turismu s řadou atrakcí, kulturních a sportovních akcí s nezapomenutelnými zážitky, které charakterizují to nejlepší ze všech sedmi emirátů. Naším společným cílem je podpora udržitelného růstu příchozích návštěvníků, kteří si mohou užít jedinečné kulturní dědictví země, rodinné atrakce a přírodní scenérie,“ řekl Adnan Kazim, obchodní ředitel Emirates.           

Turismus je jeden z klíčových pilířů ekonomiky SAE. V roce 2021 byla založena Rada pro cestovní ruch SAE s cílem posílit turistické portfolio a povědomí této země jako preferované globální destinace. Očekává se, že turismus se bude podílet až 5,4 % na celkovém HDP země, což odpovídá 116,1 miliardě AED (31,6 miliard USD) a do roku 2027 bude zaměstnávat více než milion lidí.       

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
488 x [15%]
Aperol spritz
290 x [9%]
Cuba Libre
307 x [9%]
Piňa Colada
290 x [9%]
Daiquiri
292 x [9%]
Margarita
396 x [12%]
Cosmopolitan
308 x [9%]
Mai-Tai
315 x [10%]
Whiskey sour
290 x [9%]
Pisco sour
297 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3273

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru