Objevte kouzlo jednoduchosti s prvotřídním japonským ROKU Ginem

Jednoduchost hýbe aktuálními trendy a odráží se i v barmanském světě. Souvisí to nejen s nedostatkem barového personálu, ale i s posunem k servírování jiných typů drinků. Trendem je připravit sofistikované drinky a komplikovanější ingredience předem tak, aby mohli barmani věnovat více času a pozornosti samotnému hostovi.

Jednoduché a originální drinky. To je to, co momentálně poutá velkou pozornost a zájem. Právě v jednoduchém drinku vynikne samotná dokonalost ROKU Ginu. Konzument si navíc začne více všímat jindy přehlížených detailů, kterými jsou například led a způsob sestavení drinku. Přitom právě ony rozhodují o tom, zda během lahodného vychutnávání vyhodnotíme servírovaný drink jako dobrý nebo vynikající.

„Skuteční znalci, kteří touží po dokonalém zážitku, ocení také servírování jednoduchých drinků na ručně nasekaném ledě, který ještě o něco více umocní gurmánský zážitek z perfektně namíchaného drinku.  A právě mistrovská a precizní práce s ledem je jedním z poznávacích znaků společnosti Beam Suntory, odkud řemeslný ROKU Gin pochází,“ dodává Peter Bobula, Brand Ambassador společnosti Stock Plzeň-Božkov.

Nadčasový design lahve s hexagonálním tvarem symbolizuje šest japonských botanicals, které jsou využité pro výrobu ROKU Ginu, což mu dodává unikátnost. Ingredience prostupují celým rokem. Jaro symbolizují květy a lístky sakury, léto čajové lístky Sencha a Gyokuro, podzim pepř Sansho a zima citrusy Yuzu, jejichž kůra vnáší do Roku Ginu svěží citrusový nádech.

Elegantní a jednoduché drinky vyzdvihující charakter Roku Ginu

  • YUZU COLLINS

         Roku Gin, yuzu pyré, soda

  • HOSHI SONIC

         Roku Gin, kafírová limeta, badyán, soda, tonic

  • TEAMLET

          Roku Gin, sencha & touareg čajový cordial

  • ROKU TONIC

          Roku Gin, tonic, 6 plátků čerstvě nakrájeného zázvoru

Foto: Filip Obr, Eva Hůlová

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
354 x [13%]
Aperol spritz
245 x [9%]
Cuba Libre
260 x [10%]
Piňa Colada
245 x [9%]
Daiquiri
250 x [9%]
Margarita
350 x [13%]
Cosmopolitan
266 x [10%]
Mai-Tai
230 x [9%]
Whiskey sour
243 x [9%]
Pisco sour
253 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2696

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru