Inspirace hodná zlata

Sezóna příprav na léto začala, nechte se inspirovat těmi nejpovolanějšími – supermodelkami, které znají tajemství štíhlé linie. Mezi ikony světových přehlídkových mol patří již řadu let brazilská ikona Adriana Lima, která ve spolupráci s Waterdrop vytvořila originální nerezovou láhev limitované edice ORO.

Její neobvyklý vzhled zaujme na první pohled, stejně jako krásná Adriana, která díky svému exotickému původu ovládla nejen největší módní přehlídky, ale také obálky nejprestižnějších časopisů po celém světě.

Vytvoření vlastní láhve byl velmi přirozený proces, protože Adriana má blízký vztah k designu a k udržitelnosti, která by měla být prioritou pro každého z nás, zejména pokud jde o pití. Pravidelná hydratace je jedním z Adrianiných tajemství, jak se udržet v kondici každý den: "Vzhledem k tomu, co všechno můj den obnáší, je pro mě hydratace jedním z nejoblíbenějších kosmetických tipů. Nejen z fyzických důvodů, ale také proto, že pravidelné pití mi pomáhá soustředit se, být aktivní a zvládnout vše, co ode mě den vyžaduje. Moje každodenní návyky a rutina jsou pro mě posvátné, od jógy až po další wellness praktiky. Hydratace pomocí waterdrop® mi pomáhá udržet si odhodlání plnit své cíle, abych mohla být tou nejlepší verzí sebe sama. Moje vnitřní pohoda je nejlepším zrcadlem mé kondice a vnějšího vzhledu."

Láhev na vodu Adriana Lima je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli a udrží váš nápoj studený až 24 hodin a teplý 12 hodin. Její výrazný design ve zlaté barvě je součástí aktuální kolekce ORO waterdrop®, která neunikne žádnému pohledu. Adriana našla inspiraci téměř okamžitě: "Dvacet let v módním průmyslu rozvinulo můj smysl pro tvar, barvu a texturu. Chtěla jsem mít láhev, se kterou bych mohla cestovat po světě a dělat spoustu věcí, aniž bych na to musela myslet. Waterdrop mi k tomu dal všechny nástroje."

Od nynějška bude i obyčejná procházka nebo ranní sportování výjimečné díky originální zlaté lahvičce ORO z nerezové oceli, kterou má krásná Adriana Lima vždy a všude u sebe.

Microenergy ORO 12 ks: 229 Kč

Hledáš dávku energie? Potom jsi na správné cestě s ORO! Ovocná chuť manga a guavy s přírodním kofeinem z rostliny guayasa ti přinese povzbuzující zážitek

Limitovaná lahev ORO: 899 Kč
Objem: 600 ml nebo 1 l.

Opakovaně použitelná lahev z nerezové oceli z limitované edicí ORO, včetně exkluzivního gravíru Adriana Lima.

Více na www.waterdrop.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1854

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru