Skvělí pomocníci na zkrocení divokého vlasu

Budíte se ráno na Hagrida a chce se vám plakat pokaždé, když se pokoušíte o jakýkoliv účes? Není potřeba krotit svou touhu po lesklé a poslušné hřívě, nepoddajné vlasy jsou totiž ochotné vás poslouchat výměnou za dostatek hydratace. Jsou jen silnější než obvyklé vlasy a potřebují jí proto opravdu vydatnou dávku. Pokud zaženete jejich žízeň správně zvolenými produkty, budou krotké jako beránci. A vy se budete moci pyšnit vlasy, ze kterých budou ženám blednout kotníky a mužům docházet dech.

Hydratace začíná v prvním kroku

Dopřejte nedpoddajným vlasům první doušek správné hydratace pomocí Instant Moisture® Shampoo. Šetrně je umyje, Instant Moisture® Complex jim dodá tolik potřebnou vlhkost a panthenol je zregeneruje zevnitř. Malý bonusem, který s přicházejícím létem oceníme, je ochrana proti slunečnímu záření.

Instant Moisture® Shampoo

300 ml

515 Kč / 18,73 €

Nezapomínejte na kondicionér

Vlasy vám budou s kvalitním a správně zvoleným kondicionérem doslova vrnět pod rukama. A u tvrdých vlasů to platí dvojnásob. Clean Beauty Hydrate Conditioner s olivami a ovesnými peptidy funguje stejně jako vodní nádrž - udrží vodu tam, kde chceme. Teď už můžete dát vyprahlým pramenům sbohem.

Clean Beauty Hydrate Conditioner

250 ml

699 Kč / 25,42 €

Tajná zbraň v podobě pečujícího stylingu

Pokud nás něco těší, pak jsou to pečující stylingy. Dopřejete vlasům hydrataci, měkkost a nádhernou vůni a to vše při dodání fixace, po které toužíte. Awapuhi Wild Ginger® Hydrocream Whip™ zásobuje vlas vlhkostí, zároveň mu propůjčí snovou hebkost, objem a vytvoří na něj dlouhotrvající hedvábný finiš. 

Hydrocream Whip™

200 ml

889 Kč / 32,33 €

Produkty John Paul Mitchell Systems® nakupujte u svého kadeřníka - pokud jej ještě nemáte, najděte jej na mapě www.paulmitchell.cz/salony.

K dispozici je vám také oficiální eshop.paulmitchell.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru