Chcete krásný úsměv? Svěřte se do rukou profesionálům z kliniky FLORADENT

Kdo by netoužil po krásném hollywoodském úsměvu? Ale není to samozřejmost! Kromě životního stylu, kde efekt zářivých zubů lehce kazí kouření či pití kávy, je stěžejní i důsledná hygiena. Nejde však jen o čištění zubů dvakrát denně, ale především pravidelnou návštěvu ordinace dentální hygieny, kde odstraní i nevzhledné pigmentové skvrny či zubní kámen, který může být příčinou vážnějších problémů.

Ordinace dentální hygieny FLORADENT patří mezi nejmodernější zdravotnická zařízení svého druhu v celé České republice. Ošetření ústní dutiny tu probíhá pomocí kvalitních německých stomatologických souprav za použití teplé vody, která zajistí pohodlí a zmírní bolest citlivých dásní během ošetření. Výhodou pro pacienty postižené parodontózou jsou vysoce moderní přístroje, s nimiž lze ošetřit prostor pod dásněmi bez traumatizování měkkých tkání.

Pravidelná dentální hygiena by se měla stát samozřejmostí. Věděli jste, že má přímou souvislost s mnoha onemocněními lidského těla? Škodlivé bakterie přebývající v ústech mohou proniknout do krevního řečiště a jejich rozšíření do celého těla může vést k nežádoucí zánětlivé reakci.

Zakladatel FLORADENT, Ondřej Wald, vybral pro kliniku nárožní funkcionalistický dům na pražské Flóře. „Už když jsem poprvé vešel do toho krásného domu, řekl jsem si, že takto působivé místo musí zákonitě pozitivně ovlivnit i klienty, kteří budou do našich ordinací chodit,“ popisuje počátky svého projektu. Budova z exteriéru vypadá trochu nenápadně, skrývá ovšem velkorysou schodišťovou halu a tři zajímavé oblouky, které byly přeneseny také do interiéru kliniky. Ten je pak vyveden v minimalistickém stylu obohaceném osobitými barevnými prvky. „Často od našich klientů slýcháme, že se poprvé v životě na dentální hygienu těší. Za tento úspěch jsem velmi rád a přikládám ho nejen příjemnému prostředí ordinací, ale především našemu skvělému týmu,“ vysvětluje s úsměvem Ondřej Wald.

Tým sestávající z profesionálních dentálních hygienistek kliniky FLORADENT, vedený diplomovanou specialistkou Danou Tichotovou, je špičkou ve svém oboru. Mimo dlouholetých zkušeností disponují i  laskavým a lidským přístupem, který je v dnešní době pro pacienty zcela stěžejní. Mimo klasické dentální hygieny lze v ordinacích provést i kvalitní bělení zubů, odstranění pigmentových skvrn či vyšetření přístrojem, jenž dokáže včas odhalit zubní kaz.

Více informací naleznete na stránkách: www.floradent.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru