Avanti Frizzante jako hit letošního léta

Teplé dny nám dávají jasné znamení! Všemi tolik oblíbená sezóna osvěžujících drinků je konečně tady. A jako každá, tak i ta letošní, si žádá něco speciálního! Sáhněte po novince, která je navíc skvěle praktická – Avanti Frizzante ve stylové plechovce, která je ihned připravená vás skvěle osvěžit.

Avanti Frizzante si vás získá svým hravým, designovým balením v malé plechovce, které se k času festivalů a pikniků navíc náramně hodí. Můžete ho totiž mít kdykoliv u sebe! Lehká a svěží chuť s jemným perlením vás navíc v parném létě ihned osvěží, Avanti Frizzante stačí jen dobře vychladit!

Užijte si život plnými doušky a mějte vždy po ruce praktického parťáka, který je navíc skvělou volbou pro tento sluncem provázený čas! Je jen na vás, kam si ho s sebou vezmete. Na festival, piknik nebo na dámskou jízdu? Jedno je ale jasné, bez Avanti Frizzante se už neobejdete, a to nejen vy, ale ani žádná cool fotka na vašem Instagramu.

Zakoupíte ve vybraných prodejnách za doporučenou maloobchodní cenu 29,90 Kč.

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
25 x [11%]
Věrnost
22 x [9%]
Velkorysost
24 x [10%]
Laskavost
23 x [10%]
Spolehlivost
24 x [10%]
Zásadovost
25 x [11%]
Poctivost
23 x [10%]
Dostatek pozornosti
25 x [11%]
Sebedůvěra
22 x [9%]
Smysl pro humor
21 x [9%]

Celkem hlasovalo : 234

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru