Nenechte si ujít chřestové speciality restaurace The Artisan či speciální chřestový brunch

Chřestová sezóna je v plném proudu a dorazila také do pražské restaurace The Artisan. Chřest má v kuchyni šéfkuchaře Davida Rejhona nezastupitelné místo a jeho sklizeň tradičně patří mezi oblíbenou kulinářskou událost roku. Hosté restaurace The Artisan se tak mohou těšit na ochutnávku řady vybraných chřestových specialit.

Chřestový salát s mákem, pražská šunka s chřestovým krémem a uzenou smetanou nebo telecí steak z vysokého roštěnce s chřestem, plněnými bramborami a hořčicovou omáčkou – to jsou jen některé ze specialit, které šéfkuchař na tuto sezónu připravil a které mohou hosté ochutnat každý všední den v rámci obědové nabídky restaurace.

Chřestové menu restaurace The Artisan je postavené na zelené a bílé odrůdě této delikátní jarní zeleniny. Sklizeň chřestu tradičně probíhá od konce dubna a trvá až do poloviny června, kdy je jeho chuť nejsilnější, a toho využívá také David Rejhon. Výhradním dodavatelem chřestu do restaurace je pan Václav Strnad, který společně se svou manželkou pečují o rodinný chřestový sad ve Vrbicích, kde si chřest vlastnoručně pěstují a sklízí.

Už 22. května navíc v Artisanu proběhne speciální chřestový brunch, na který dorazí i sám Václav Strnad, který společně s Davidem Rejhonem představí své chřestové „bohatství“ a hostům poradí, jak se o něj starat a připravit z něj chutné pokrmy.

Pro více informací navštivte facebookové stránky restaurace The Artisan nebo pražského hotelu Marriott.

PENNY má nové plyšáky

Pro chuť i pro zdraví

Revalid Skin Care

Anketa

Které jméno podle vás nejvíce rezonuje mezi návrháři?

Zoltán Tóth
160 x [10%]
Josefína Bakošová
138 x [8%]
Dominik Navrátil
371 x [22%]
Machač
140 x [8%]
Iveta Řádková
122 x [7%]
Lucie Marim
136 x [8%]
Luděk Šmehlík
149 x [9%]
Klára Nademlýnská
149 x [9%]
Beáta Rajská
146 x [9%]
Miroslav Michael Knot
156 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1667

POČASÍ
BLOG/ČEK

„Náš strážný anděl se občas nemůže dívat na to, jak se ničíme, a tak nás zastaví docela drastickým způsobem. Někdy zpomalí či přímo zastaví naše fyzické tělo úrazem, který nám nedovolí konat. Jindy nám uštědří zradu přátel, abychom nešli vstříc po jejich boku vlastní zkáze!“
Lenka Žáčková

Facebook

JDI nahoru