Prague Harley Days a 2. programový hit 10. ročníku? Adrenalin zóna!

Prague Harley Days letos slaví svůj 10. rok a postupně odhaluje programové hity, na které se návštěvníci 2. – 4. září na holešovickém Výstavišti mohou těšit – BEST OF všech 9. ročníků. Vedle neodmyslitelné spanilé jízdy to bude i adrenalin zóna. Ta se součástí Prague Harley Days stala až v posledních letech a ukázala se jako krok správným směrem. Adrenalin a show k akci typu Prague Harley Days patří, a tak se pro 10. ročník stane jedním z hlavních programových bodů. Letos si ji budou moci návštěvníci užít v rozsahu, jako nikdy před tím, a navíc po celé 3 dny.

Show ve freestyle motokrosu pod vedením Petra “Pilníka” Piláta, s jedinečnými výkony českých i světových jezdců, U-rampa a exhibice jezdců na skateboardech, kolech a koloběžkách a možná i motocyklový trial a show na trialových speciálech – tak by měla letos vypadat adrenalin zóna na Prague Harley Days. Její rozsah a pestrost už teď tak slibuje skvělou podívanou a dokonalé zakončení léta, nejen pro motorkáře, ale i pro rodiny s dětmi a všechny milovníky zábavy, show a adrenalinu.

„Adrenalin zóna diváky jednoznačně baví, a to hned od prvního okamžiku, kdy jsme ji do Harley Days zařadili. A tak jsme se pro 10. ročník rozhodli udělat něco speciálního a pojmout ji ve velkém. Součástí Prague Harley Days tak bude po celé 3 dny, od pátku do neděle. V rámci FMX show se představí Petr Pilát, ale i další jezdci od nás i ze světa. Zónu chceme tentokrát rozšířit ještě o U-rampu, na které se předvedou kluci na skatech, kolech a koloběžkách a tím naše plány nekončí. Aktuálně řešíme, jak adrenalin zónu co nejvíce zpestřit, řada by měla přijít i na trialovou show a další lahůdky kombinující adrenalin, sport a moto svět. Chceme do ní zapojit i návštěvníky, nejen jako diváky, ale dát jim možnost si třeba i něco vyzkoušet,” říká Michal Šesták, organizátor Prague Harley Days.

Adrenalin zóna má letos za cíl nabízet nejen unikátní podívanou, ale i možnost relaxace, program pro celou rodinu i zážitky a aktivní formu zábavy, třeba i s možností vyřádění se a vybití energie.

A jaké budou další programové tipy? To pořadatelé odtajní v nejbližších týdnech. Rozhodně jich ještě ale nebude málo.

Nenechte si proto ujít ten nejlepší ročník Prague Harley Days, kterým 10. výročí bezpochyby bude!

Ti nejlepší hosté i nejzdařilejší a nejobdivovanější body programu za celých 10 let. U toho nesmíte chybět!

KDY: 2. – 4. 9. 2022

KDE: Praha, Výstaviště Holešovice

Vstupenky ZDE: https://www.ticketlive.cz/cs/event/prague-harley-days-burgerfest-2022 - Nyní v exkluzivním balíčku s tričkem (vstupenka platí na všechny 3 dny a zahrnuje vstup na Prague Harley Days I Burgerfest)

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru