KORRES Greek Yoghurt Wide Awake Eye Gel chladí a rozzáří oči

Když požádáte jakéhokoli Řeka, aby vám vylíčil jednu svou vzpomínku na dětství, vsaďte se, že většina z nich začne vyprávět o tom, jak ho po celém dni na sluníčku babička natírala večer jogurtem. Řecké ženy totiž už po staletí vědí, že jogurt má na pokožku blahodárné účinky a my v KORRES to máme navíc potvrzeno i vědecky.

V našich laboratořích se podařilo prokázat, že tato superpotravina je hostitelem více než 4 000 živých organismů, jež doslova uhasí žízeň každé vyprahlé kůže. Právě proto jsme se vydali cestou, na kterou si žádná jiná kosmetická společnost ještě netroufla - začali jsme řecký jogurt v jeho nezměněné jedlé podobě přidávat do našich produktů. Nejprve tedy do jednoho…  V roce 2003 jsme uvedli na trh Yoghurt Cooling Gel, který si sice předtím vyžádal dlouhé 3 roky bádání, od té doby je však doslova kultovním produktem značky KORRES.

Loni jsme pak uvedli na trh kompletní řadu KORRES Greek Yoghurt (která je nabitá prebiotiky, zároveň je vysoce šetrná ke kožnímu mikrobiomu a v neposlední řadě hladovou pokožku nakrmí pravým řeckým jogurtem, respektive výjimečnými látkami, jež se postarají o hloubkovou a až 48 hodin trvající hydrataci, zklidnění a také zjemnění pleti) a tu letos doplňujeme o osvěžující gel na oči Greek Yoghurt Wide Awake Eye Gel.

Greek Yoghurt Wide Awake Eye Gel

Jistě budete souhlasit s tím, že jakmile se člověk málo vyspí, v citlivé oblasti okolo očí se to projeví okamžitě a platí to i naopak, jsme-li odpočatí, náš pohled dokáže rozzářit celý obličej.

A právě na to jsme se zaměřili při vývoji našeho nového očního gelu. Ten poctivě prošel všemi našimi laboratořemi (KORRES Lab Full Circle) a je až po víčko napěchovaný silou pravého řeckého jogurtu v kombinaci s kofeinem. Proto je pro něj snadné zbavit oči otoků i tmavých kruhů a rozjasnit každý pohled hned po první aplikaci.

KORRES Greek Yoghurt Wide Awake Eye Gel, 15 ml: 740 Kč/27,80 EUR.

Produkty z řady KORRES Greek Yoghurt: 

  • obsahují extra dávku prebiotik i probiotik, která posilují ochrannou bariéru pokožky,
  • obsahují inovativní komplex živin WaterPatch, jež se postará o vydatnou a dlouhodobou hydrataci,
  • udržují v rovnováze kožní mikrobiom,
  • vyživují pleť do hloubky,
  • zanechávají pleť vláčnou, hebkou a na první pohled zdravou.

Kromě nového gelu na oči Wide Awake Eye Gel, řada KORRES Greek Yoghurt obsahuje: Foaming Cream Cleanser, Comforting Probiotic Serum, Comforting Probiotic Moisturiser, Comforting Probiotic Moisturiser Intense, Probiotic Nourishing Sleeping Facial.

KORRES Full Circle Skin Care

Soil Lab: Inspirujeme se řeckou přírodou a tradicemi. Náš nový oční gel obsahuje pravý jogurt - unikátní superpotravinu pro vysušenou pokožku.

Extraction Lab: Proslulý řecký jogurt má ve srovnání s jinými druhy jogurtů dvojnásobný obsah bílkovin, a to díky procesu pasírování. Má sametově hustou texturu a výraznou vůni. Jde o super koncentrovaný přírodní zdroj probiotik, laktózy, proteinů, minerálů a vitamínů, proto dodává pokožce hlubokou hydrataci, výživu a také jedinečný chladivý pocit. Nic takového by žádná syntetická složka nikdy nezvládla.

Molecular Lab: Obrovská dávka kofeinu z kávy a zeleného čaje je bohatá na antioxidanty. Krom toho je kofein silnou přírodní složkou, která má výjimečné tonizační vlastnosti, dodává pokožce energii a zlepšuje vzhled citlivého očního okolí, neboť si dokáže poradit s otoky i s tmavými kruhy. V neposlední řadě pak kofein bleskově a zároveň dlouhodobě zlepšuje texturu a pružnost pokožky.

Formulation Lab: Kombinace řeckého jogurtu s unikátní kofeinovou posilou snižuje známky únavy a propůjčuje pleti svěží výraz hned po první aplikaci. Účinky tohoto výjimečného složení umocňuje ještě aplikátor s roll onem, který je ideální pro jemnou masáž.

Design Lab: Pro obaly řady Greek Yoghurt se stala inspirací typicky řecká kombinace modré a bílé, v níž se snoubí jednoduchost a čistota přirozené řecké krásy.

90 % obalů napříč všemi našimi produktovými řadami je recyklovatelných. Papírové obaly mají certifikaci FSC (Forest Stewardship Council).

Recycle Lab: Ve společnosti KORRES sbíráme vytříděné obaly a zajišťujeme jejich opětovné použití. Chceme proměňovat obyčejný odpad v krásné recyklované předměty, a dát jim tak druhou šanci. Naše Recycle Lab je již v Řecku plně funkční a usilujeme o expanzi po celém světě.

To jsme my, KORRES

KORRES je řecká kosmetická značka, která se v roce 1996 zrodila z nejstarší homeopatické lékárny v Aténách. Zložil ji lékárník Giorgos Korres s chemickou inženýrkou Lenou Korres, neboť společně věří v sílu přírodních ingrediencích poháněných nejnovějšími vědeckými poznatky. Největší inspirací je pro oba Řecko, jeho příroda, dávné receptury i tamní věda a kultura. V souladu se svým přesvědčením, svědomím a vnitřním étosem firmy přináší společnost na trh vždy pouze bezpečné a stoprocentně testované produkty, které prošly jejím interním procesem Full Circle Skincare.

Můžete se tak spolehnout na to, že žádné produkty KORRES a ani jejich jednotlivé složky nejsou testovány na zvířatech, nejsou ani prodávány do zemí, které tyto postupy schvalují, vedle toho přípravky neobsahují minerální oleje, petroláty, parafínové vosky, silikony, parabeny, propylenglykol, ethanolaminy ani PEG a navíc jsou uchovány v ekologicky šetrných obalech.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru