Domů VIPky

Natáčí se nový film Buď chlap! s Jakubem Prachařem v hlavní roli

Během prvních natáčecích dnů se na place objevily také například Ester Geislerová, Sabina Remundová, Naďa Konvalinková, Ivana Chýlková, Igor Bareš či Ondřej Sokol. „Režiséra eviduju už od jeho filmu Hany, s Monikou a Honzou se znám snad 15 let, mám tady děti a svoji rodinu, připadám si na tomhle natáčení jako doma,“ dodala Tereza Ramba.

Pohoda na place ale rozhodně neznamená, že půjde o další klasickou romantickou komedii, kterých jsou plná kina. „Tenhle film bude totiž tak trochu jiný. Snad se nám povede udělat takový ten film pro stříbrné plátno ve stylu Jak vytrhnout velrybě stoličku. Ne že by to byl podobný film obsahem, ale mohl by to být takový ten snímek, u kterého si neřeknete: Na to jsem mohl koukat v televizi,“ osvětlil režisér Michal Samir.

Buď chlap! se bude natáčet do druhé poloviny června a zásadní scény budou vznikat ve slovenských Vysokých Tatrách. Do kin by měl snímek přijít 23. 3. 2023, kam jej uvede distribuční společnost Bioscop. Koproducenty filmu jsou společnost B3F dev s.r.o. a Europeana production.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
355 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
262 x [10%]
Piňa Colada
246 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
268 x [10%]
Mai-Tai
231 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
254 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2709

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru