Nezapomeňte na tatínky! I muži mají své dny

Svátek otců se každoročně slaví třetí neděli v červnu. Letos tedy připadá na 19. 6., proto v tento den nezapomeňte připravit tatínkům milé překvapení. Kdo chce k puse a objetí přidat i pozornost na důkaz lásky, určitě s těmito dárky nešlápne vedle...

Abys měl dobré jídlo i pití stále při ruce a v té správné teplotě...

Díky termosce, termohrnku či termošálku už tatínkovi nevystydne káva nebo čaj a v létě se nemusí bát, že by se jeho oblíbený nápoj působením žhnoucích slunečních paprsků proměnil v nepoživatelnou tekutinu. Určitě ho potěší i chladicí nádoby na víno či sekt a také termonádoby, do nichž mu může maminka navařit oběd, na němž si pochutná, ať už bude na cestách nebo v práci – a přitom pokrm neztratí svou teplotu!

Termoska ENDLESS caviar black mat 0,5 l udrží nápoje 12 hodin teplé a 24 hodin studené, tělo je vyrobeno ze špičkové nerezové oceli a pítko z kvalitního plastu, navíc mají úpravu colourProtectTM takže je odolná vůči oděrům a nárazům. Je netoxická, můžete v ní mít i sycené nápoje, ovocné džusy a šťávy a navíc váží jen 326 g, takže se v batohu nepronese. Vybírat můžete z různých barevných variant.

Cena: 829 Kč

Termoska BALANCE TEA sea pine 0,5 l je skvělý dárek pro milovníky čaje! Termosky Balance jsou 100% těsnící, udrží nápoj 12 hodin teplý a 24 hodin studený a vyrábějí se i ve variantě s integrovaným filtrem na sypaný čaj.

Cena: 989 Kč

Termoska City Loop blue 0,7 l o objemu 0,7 l se hodí i na větší výlety, anebo při sportování či namáhavé fyzické aktivitě, kdy kvůli pocení musíte doplňovat dostatek tekutin. Má praktický šroubovací uzávěr s poutkem a ve svých útrobách udrží obsah 8 hodin teplý a 16 hodin studený.

Cena: 899 Kč

Termoska Perfect grey 1 l

Dvoustěnná nerezová ocel udrží nápoje 12 hodin teplé a 24 hodin studené, termoska je velmi odolná a vyrobena z netoxických materiálů.

Cena: 1 199 Kč

Termoska City Tea blue 0,9 l s velkým otvorem na pití a praktickým poutkem se bude hodit nejen při toulkách městem, ale i v přírodě. Nápoje udrží 8 hodin teplé a 16 hodin studené, je vysoce odolná a vhodná i pro sycené nápoje.

Cena: 969 Kč

Termošálek CITY DRINKING MUG 0,28 l blue mat tvoří perfektní tandem s termoskami a termokonvicemi, ze kterých si nalijete studený či teplý nápoj a díky termošálku zůstane v příjemné teplotě.

Cena: 419 Kč

Termohrnek balance tea silver lining 0,5 l je skvělým parťákem na cestách. Tatínek jej může využít v autě, anebo třeba na cestě do práce. Káva už mu hned tak nevychladne – termoska udrží nápoj 9 hodin teplý a 20 hodin studený!

Cena: 969 Kč

Termonádoba balance sea pine 0,5 l udrží obsah 9 hodin teplý nebo 18 hodin studený, takže je spolehlivým společníkem i na delší cesty. Má 100% těsnění, je vyrobena ze špičkové nerezové oceli, takže je ji jen tak nerozbijete, a jídlo díky technologii AromaSafe® neztratí svou chuť.

Cena: 1069 Kč

Termonádoba Endless spicy mustard mat 0,5 l udrží obsah 5 hodin teplý nebo 10 hodin studený, 100% těsní, je odolná a jídlo díky technologii AromaSafe® neztratí svou chuť. V praktické horní části můžete samostatně uskladnit potraviny (např. müsli do jogurtu nebo krutony do salátu či polévky).

Cena: 849 Kč

Chladicí nádoby na víno i na sekt

Pořádá tatínek rád oslavy a setkání s rodinou či přáteli? Pak mu nesmí chybět chladící nádoba, kam umístí víno anebo sekt.  Dvojitá stěna z nerezové oceli zajišťuje dokonalé chlazení nápoje, navíc se nemusíte bát orosení nádoby ani skvrn na stole. Nádoba s nadčasovým designem je velmi odolná vůči nárazům a oděrům.

Chladící nádoba Secco nebo Vino

Láhev o objemu 0,7 l nebo 1 l

Cena: 1099 Kč

Vše, co vám představujeme, zakoupíte na: www.termoo.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
192 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1881

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru